Ringo spel met 6 ringen

Top buitenspeelgoed, de kleurrijkste pétanque spel ooit

Staat: Nieuw product

Quut

MCH091

Mini cadeautjes, maxi pret! (147)

Wat een leuk, multifunctioneel en kleurrijk speelgoed! Ringo van Quut zorgt dat kinderen keer op keer, jaar na jaar zoet zijn om spelletjes uit te vinden en ringen te gooien. Leuk op zichzelf en in combinatie met de Triplet.

Top buitenspeelgoed van het Belgische merk Quut!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : QU171317

TypeRingen
KleurMeerkleurig

Ringo van Quut is het meest veelzijdige en kleurrijkste pétanque spel ooit! Prachtig aerodynamisch design en bonte kleuren zorgen ervoor dat je het perfect overal mee naartoe kan nemen en overal kan spelen - het drijft zelfs op het water!

Inclusief 6 lichte ringen en een fel gekleurde bal. De verschillende kleurtjes van de ringen zorgen dat je je eigen ring makkelijk herkent. Dit buitenspeelgoed van Quut is perfect te combineren met Triplet en Cuppi, zo kunnen kinderen hun eigen spelletjes bedenken.

Materiaal: duurzame kunststof - bal uit PVC
Afmetingen: 12 x 12 x 4,5 cm

Hieronder een filmpje. Opgelet de versie die je in het filmpje ziet is de oude versie met 3 ringen maar het systeem blijft hetzelfde :-)

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Quut - Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....
Collectie Mini cadeautjes, maxi pret!
Inspiratie en stories