Super cool zandspeeltje Cuppi - Lagoon Green

Staat: Nieuw product

Quut

MCH022

Dit origineel buitenspeelgoed heeft een uniek design van Belgische makelij.

Je kan er vanalles mee doen, scheppen, tunnels graven, bouwen, zeven, ... het staat garant voor uren en uren speelplezier op het strand op vakantie, in de zandbak achter de hoek of gewoon thuis in bad of in de tuin.

8,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

CollectieLagoon Green
TypeSchepjes
KleurMeerkleurig

Met Cuppi in de hand ben je klaar om het coolste bouwwerk van het strand te maken! Dit stevig zandspeelgoed is zowel een schepje als een zeef en heeft een balletje dat je overal kan laten rollen. Bouw met je schep een gekke achtbaan en kijk hoe het balletje helemaal naar beneden rolt, tot in het water!

Het ergonomisch design is ideaal voor kleine handjes en wanneer je naar huis gaat, passen de 3 vormen makkelijk ineen. Door het duurzame design gaat dit duurzaam speeltje seizoen na seizoen mee. Handig toch?

Materiaal: duurzame kunststof - recycleerbaar
Afmetingen: 6,9 x 9,1 x 15,6 cm

Met elk nieuw product streeft het Belgische QUUT ernaar om bestaande speeltjes opnieuw uit te vinden. Door ze beter, handiger en duurzamer te maken, wil QUUT hun levensduur en fun-factor op het strand en in bad verlengen.

 

Quut Cuppi from Quut Toys on Vimeo.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
01400.35
Op een mooie zomerdag zitten de mensen van het gerenommeerde Belgische designbureau PARS PRO TOTO in de keuken gezellig te keuvelen rond de tafel. Het gesprek gaat erover hoe slecht het strandspeelgoed van de kids tegenwoordig wel niet is. Want na een dagje dollen op het strand, blijft er niets meer van over: handvat van de emmer kapot en het schepje in twee stukken. Kortom, ’s avonds ligt het strand vol met kapot plastiek en druipen de kids teleurgesteld af. Tot plots iemand in de keuken een briljant idee krijgt. Waarom geen eigen lijn degelijk strandspeelgoed op de markt brengen? En voilà, zo zag het hippe merk Quut het levenslicht. Een prachtige collectie strandspeelgoed die enkel bestaat uit duurzame, mooie en slimme designs die natuurlijk fun, fun, fun zijn. En als kers op de taart gaan ze mee seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen na seizoen....