Favourite beker - Siblings cup - Brother

Staat: Nieuw product

Design Letters

DLE204

De mooiste en schattige beker voor broers, ontworpen in het fijnste ultramatte geglazuurde porselein.

De lichtblauwe beker met handvat heeft BROTHER gegraveerd op de voorkant en LOVE gegraveerd op de achterkant. Het perfecte cadeau voor alle lieve zussen die het al zijn of weldra zullen worden.

23,00 €

16,10 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 20105000LBBROT

CollectieFavourite Cups
TypeBekers
KleurBlauw
STOP/FINISTOP

Favourite beker Siblings cup Brother van Design Letters is een prachtige mok voor broertjes. Er is ook een versie voor zussen verkrijgbaar. Bekijk zeker de hele Design Letters collectie, stijlvol en praktisch tegelijk >

Materiaal: ultramat geglazuurd porselein

Afmetingen: 7,2 cm diameter, 6 cm hoog

Onderhoud: vaatwasser bestendig en mag in de microgolfoven

_

Design Letters® is een jong en trendy bedrijf uit Denemarken. Ze brengen ons stijlvolle interieur objecten en items voor on-the-go die design en persoonlijkheid makkelijk met elkaar combineren. Het lettertype dat gebruikt wordt in de collectie is van de hand van Arne Jacobsen en werd in 1937 getekend. Toch voelt het hedendaags tot de dag van vandaag. Design Letters nodigt mensen uit om te spelen met letters en woorden, op moderne en stijlvolle manier vol persoonlijkheid.

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Design Letters is een jong Deens designbedrijf opgericht in 2009 door voormalig journalist Mette Thomsen. Na een carrière als copywriter, verslaggever en nieuwsredacteur, besloot Mette haar passie voor woorden te verenigen met haar passie voor design en richtte ze Design Letters op. Scandinavische deco artikelen voor pure gezelligheid Design Letters is het allereerste designhuis dat letters op een stijlvolle Scandinavische manier combineert met interieurdesign. Van kleine alledaagse objecten zoals tassen en bekers tot echte designstukken zoals vazen en kandelaars . Alles om jouw huis op een persoonlijke, unieke én stijlvolle manier in te richten. Duurzame artikelen voor thuis of onderweg Alle producten van Design Letters zijn steeds BPA-vrij en getest door de lokale Voedselautoriteiten. Stuk voor stuk design klassiekers om van te houden. Je kan ze bij jou thuis zetten, onderweg meenemen of als cadeau geven.