5 gezellige feestballonnen - mini rendieren

Staat: Nieuw product

My little day

MLD139

Deze feestballonnen zijn perfect voor jouw feestje. Ballonnen zijn een leuke feestdecoratie die een instant wow-effect geven aan je party. Blazen en versieren maar !

Deze rendieren zijn leuk voor jong en oud. En kunnen ook sfeer brengen tijdens Kerstperiode. 

4,90 €

3,43 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : MLD-BATATMINIRENN

TypeBallonnen
KleurGoud
Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Deze mooie feestballonnen zijn gemaakt van natuurlijk latex. Ze zijn derhalve biologisch afbreekbaar, maar ruim ze wel netjes op zodat ze niet in de oceaan belanden! 

Geschikt om te vullen met lucht of met helium.

Grootte opgeblazen ballon: 30 cm
5 stuks per set

Dorotheé en Gabriella hebben My Little Day opgericht in 2010. Ze wilden voor kinderen een kleurrijk en smaakvol feestje organiseren, maar ze konden niet de spullen ervoor vinden. Toen bliezen ze leven in de coolste feestshop die er is. Al snel ontwierpen ze hun eigen collecties. Elegant en speels feestgerief, voor jong en oud, dat nergens te vinden was. Sindsdien willen ze hun ontwerpen vrolijk en cool maken.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
112510.04
My Little Day - My Little Day is de ultieme bondgenoot voor jonge ouders met party-stress. Het is een schatkist vol goeie ideeën, die elk feestje onvergetelijk maakt. My Little Day biedt een breed scala aan toffe feestartikelen. My Little Day is de vriend waarop je kan rekenen: cool, inspirerend en altijd het beste hulpje wanneer je een feestje hebt.  Feestdecoratie in alle stijlen en kleurenEen feestje organiseren kan een hele opgave zijn. Zoals de verjaardag van je kind, het kerstfeest of een bruiloft. Er zijn heel veel dagen waarop je kan decoreren, maar zie jij het bos nog door de bomen? Geen paniek! My Little Day maakt jouw dag!Afhankelijk van de gelegenheid, biedt My Little Day een selectie aan producten in verschillende thema's. Voor een kinderfeestje zijn er de klassiekers zoals piraten, dino's of ridders, maar daarnaast zijn ook originelere thema's Elk kind kan vast en zeker zijn favoriete thema in de collectie vinden, net als volwassenen. Jong of oud, ieder kan hier zijn gading vinden. Van de eerste tot de honderdste verjaardag. Ritsel tussen de thema's en de selecties en vind de beste decoratie!Feestelijke details maken je topfeestje!Zonder decoratie is het maar een beetje saai. My Little Day wil dat je gasten met een dikke glimlach het feest verlaten. Tip: ga altijd voor ballonnen, ze zijn er in alle kleuren en maten. Je kunt kiezen uit verjaardagsballonnen met cijfers, ballonnen voor bruiloften, Nieuwjaar of gewoon een feestje thuis.Nog een topper zijn verjaardagskaarsen! Een verjaardag is niet compleet zonder kaarsjes op de taart. Getallen, lovertjes of andere vormen, My Little Day heeft vele soorten kaarsen om je verjaardagscake te versieren.En wat dacht van wat extra amusement: een piñata is altijd leuke verrassing.Make every party happy and cool !