Little Friends nu ook op de boerderij

22.12.2017

Haba Little Friends boerderij

Brachten jullie al eens een bezoekje aan de boerderij? Dan weten jullie ongetwijfeld wat een geweldige plek het is: midden in het groen, omgeven door bossen en velden, met een boel fantastische plaatsen om te spelen, te ravotten en je te verstoppen – op de hooischuur of in de grote tuin. Er zijn vooral veel dieren om te aaien, te verzorgen en graag te zien. Ik ben Vreni en dat is mijn broer Nils. Samen met onze ouders, boerin Johanna en boer Franz, en ons broertje Casimir beleven we elke dag heel wat avonturen op de boerderij. Mama en papa hebben de hele dag veel werk. Mama moet bijvoorbeeld elke morgen al heel vroeg de koeien melken en de kippen eten geven. Papa Franz mest elke dag de stallen uit, verzorgt de dieren en rijdt dan met de tractor naar het veld. Als wij, kinderen, niet mee met de tractor rijden of onze ouders moeten helpen, ravotten we graag op de hooizolder. We spelen ook heel graag met de konijntjes Mimi en Hoppel en met onze hond Lucky. Laten we nu vertrekken op onze tocht op de boerderij!

 

Ontdek de allernieuwste Little Friends boerderij, zijn lieve bewoners en aaibare dieren. Dit is de leukste boerderij van het land met houten boerderijwoning om in te richten, een hooizolder met katrol om lasten naar boven te hijsen en stallen voor de schattige boerderijdieren… Dit is echt topspeelgoed van Haba, met veel liefde en oog voor detail uitgevoerd. De voorste stalmuur en deuren kunnen opengeklapt worden, het dak is afneembaar.

 boerderij little friends figuurtjes

little friends boerderij haas mimi nils

Little Friends van HABA zijn vrienden voor de hele kindertijd. Op de boerderij valt elke dag iets nieuws te beleven en de kleine boerderij bewoners zijn gemaakt van flexibel plastiek, dat maakt hen soepel en buigzaam en zo lenen ze zich perfect voor wat kinderen het allerliefste doen: spelen, spelen en nog eens spelen. De Little Friends boerderij is gemaakt uit multiplex en is perfect om je kinderen hun verbeelding te prikkelen. Rollenspelletjes en spelen met de poppetjes en sets van Little Friends is niet alleen leuk maar ook goed voor de kinderen hun sociale en emotionele ontwikkeling want het spel stimuleer hun inlevings- & verbeeldingsvermogen keer op keer.

Houden jullie ook al van de Little Friends-familie?

Kom dan mee voor een bezoekje aan deze mooie boerderij en zijn vrolijke bewoners, plezier verzekerd!