Fijne kleurenpen 6-in-1 - Aïko

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ650

Lovely Papers by Djeco (22)

Ontdek de regenboogpen Aïko uit de Lovely Paper-collectie van Djeco, een 6-kleuren gelpen die perfect in je handtas of pennenzak past.

Een toffe pen met mooie illustraties en 6 verschillende kleuren inkt: rood, roze, paars, blauw, groen en oranje. Een musthave voor kinderen én volwassenen.

4,50 €

2,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03761

CollectieLovely paper
TypeStiften & pennen
Leeftijdvanaf 5 jaar
STOP/FINISTOP

Afmetingen: 12 x 1,5 cm
Design: Aïko Fukawa

Geschikt voor kinderen vanaf 5 jaar.

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Alise B.
  •  de 19/07/2022
Erg leuk voor kinderen, schattige uitvoering
  • Door Anonymous A.
  •  de 08/04/2021
Prima
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Lovely Papers by Djeco
Inspiratie en stories