Set van 6 fluo gelpennen

Setje van 6 fluo gelpennen

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ649

Schrijven is fun! Een set van 6 fluorescerende gelpennen in felle kleuren uit de Lovely Paper-collectie van Djeco.  Deze pennen schrijven erg vloeiend en zullen kleur geven aan je notities! Welke kleur wordt jouw lieveling? De gele, oranje, roze, paarse, blauwe of groene pen?

5,95 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03756

CollectieLovely paper
TypeStiften & pennen

Set van 6 pennen in een transparante etui.

Afmetingen doosje: 7,2 x 15,2 x 1,6 cm

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!