Set met 6 tubes vingerverf - Sweet

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ349

Atelier collection by DJECO (40)

Wie kan er toveren met kleur? Iedereen die deze geweldige set magische viltstiften van Djeco op zak heeft !

Kleur eerst je tekening met de gekleurde viltstiften en ga daarna met je witte stift over de kleuren. Op magische wijze veranderen de kleuren.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09000

CollectieThe colors
TypeVerfsets
Technieken & ambachtenSchilderen
Leeftijdvanaf 18 maanden

Set met 6 tubes vingerverf in zachte snoepkleurtjes. De DJECO verf is gemakkelijk met de vingers uit te smeren en heeft een aangename textuur. Na het schilderen is de verf is met een beetje water en een spons zo afgewassen.

Afmetingen doos: 13 x 20 x 7,5 cm.
Inhoud: 6 tubes verf in donkerblauw, lichtblauw, paars, roze, perzik en oranje.
Leeftijd: vanaf 18 maanden

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16.49.82.30.073
  • Door Anonymous A.
  •  de 01/03/2021
Heel leuk ingepakt, we moeten het kado echter nog geven aan ons andere kleinkind, vandaar dat we geen 5 sterren kunnen geven; we hebben de inhoud nog niet gezien.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Atelier collection by DJECO
Inspiratie en stories