Setje van 6 glitter gelpennen

Perfect setje schrijfmateriaal voor mooie schrijfsels

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ648

Lovely Papers by Djeco (49)

Geef je doodles en notities wat extra glitter! Een set van 6 glitter gelpennen in felle kleuren uit de Lovely Paper-collectie van Djeco.  Deze pennen schrijven erg vloeiend en zullen kleur geven aan je notities! Welke kleur wordt jouw lieveling? De groene, blauwe, roze, paarse, gele of zilveren pen?

6,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03755

CollectieLovely paper
TypeStiften & pennen

Set van 6 pennen in een transparante etui.

Afmetingen doosje: 7,2 x 15,2 x 1,6 cm

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Lovely Papers by Djeco
Inspiratie en stories