Schattige houten liniaal - Lucille

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ622

Lovely Papers by Djeco (22)

Lijntjes trekken is nooit zo tof geweest met deze leuke liniaal uit de Lovely Paper collectie. Illustrator Lucille Michieli maakt je schooldag helemaal vrolijk met deze huppelende konijntjes! 

Deze liniaal meet tot 15 cm.

3,30 €

1,98 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD03542

CollectieLovely paper
TypeSchrijfbenodigdheden
STOP/FINISTOP

Toffe meetlat met konijntjes in de tuin. Leuke aanwinst voor op jouw bureau.

Ontwerper: Lucille Michieli
Afmetingen: 16 x 5 cm

Lovely Paper is een Djeco collectie met papierwaren en kleine geschenkjes die stuk voor stuk versierd zijn met mooie en fijne illustraties. Het idee is dat je altijd en overal kan schetsen, doodlen, tekenen, verhalen vertellen, kostbare herinneringen verzamelen. Met Lovely Paper heb je altijd alles bij de hand om je creatieve ziel op papier te zetten: schriftjes, notitieboekjes, geheime dagboeken, etuis, gummetjes, stickers, masking tape, ... Kortom alles om je dag op te vrolijken!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Alise B.
  •  de 19/07/2022
Hele leuke lineaal, geeft een leuk sfeertje.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!
Collectie Lovely Papers by Djeco
Inspiratie en stories