May organizerbox - Oat

Bruine opbergcaddy met 6 vakken en handig handvat

Staat: Nieuw product

Liewood

LWD4419

Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers (98)

Pak de chaos aan met de kleine May Storage Caddy van Liewood, ideaal voor elke kinderkamer, badkamer of knutseltafel.

Deze bruine opberger met 6 vakjes is ongelooflijk veelzijdig en fungeert als de perfecte opslag- en sorteerbak. Verkrijgbaar in verschillende leuke kleurtjes.

25,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : LW14405-3070-ONE SIZE-CU

CollectieMay
TypeOpbergers
PrintsOat
KleurBruin
Korting- 40 %

May Organizerbox Oat van LIEWOOD is een perfecte, draagbare opbergoplossing om kleurpotloden, knutselspullen en andere kleine spullen een plek te geven en makkelijk met je mee te dragen.

  • Multifunctioneel: kantoor, kinderkamer, badkamer, keuken, ...Gemaakt uit duurzaam materiaal dat lang meegaat
  • Lichtgewicht
  • 6 gelijke compartimenten
  • Verkrijgbaar in 8 Liewood trendkleuren
  • Uitgesneden handgreep makkelijk voor kleine kinderen om mee te nemen

Materiaal: 60% gerecycled ABS / 40% zuiver ABS
Afmetingen: 17 x 17 x 13,5 cm
Onderhoud: Proper maken met vochtige doek en milde zeep

_

LIEWOOD, uit Kopenhagen, brengt conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel en zacht breiwerk tot hip kinderservies - die super functioneel zijn en tegelijk een stukje stijl bevatten waar mama's en papa's instant verliefd op worden. Hun producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. De hele collectie is een kijkje meer dan waard

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Liewood - Dit Scandinavisch kindermerk brengt ons wondermooie conceptueel sterke producten - van zacht organisch babytextiel, over snoezige tetradoeken, de mooiste zwemkledij, zomerhoedjes en zacht breiwerk tot duurzaam kinderservies in de mooiste trendkleuren - voor stijlvolle kleintjes en hun ouders die houden van mooie dingen. Onweerstaanbare kinderproducten voor het hele gezin Liewood ontwerpt vanuit de kostbaarheid van de kindertijd en vult het aan met een stukje stijl waar mama's en papa's verliefd op worden. De producten zijn onweerstaanbaar mooi, puur van vorm en prachtig van kleur. Ze volgen jonge gezinnen overal, zijn functioneel , fun én fashionable en tegelijk hopen ze dat hun producten generaties lang zullen meegaan. Liewood is afkomstig uit Kopenhagen en hun wereld is diepgeworteld in de Scandinavische design cultuur. Kwalitatieve én natuurvriendelijke textielproducten Liewood creëert producten met de beste materialen die je in de wereld kan vinden. Alle producten worden gemaakt met de nodige zorg én oog voor de natuur . Vooraleer de Liewoord producten in de rekken liggen, ondergaan ze nog een reeks van veiligheidstests en kwaliteitscontroles. Zo ben jij zeker van de meest kwalitatieve én veilige producten voor jouw kind. Ontdek snel de verschillende collecties zoals de Liewood strandcollectie , Liewood badcollectie ,  Liewood Buitencollectie en vele anderen!
Collectie Bye bye chaos, hallo Liewood opbergers
Inspiratie en stories