Lief sieradendoosje met muziek - Eenhoorn

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ453

Geniet van dit geweldige juwelendoosje in de vorm van een wolk met regenboog. Het doosje heeft een muziekje, een spiegeltje en een dansend eenhoorn-poppetje. Je hoeft enkel het deksel op te tillen en aan het hendeltje draaien om de prachtige muziek te horen. Deze muziekdoos speelt 'De Blauwe Donau' van Johan Strauss.

24,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ06605

CollectieLittle big room
TypeMuziekdozen
Leeftijdvanaf 4 jaar

Geweldig sieradendoosje Unicorn. Je kan er sieraden, muntstukken of andere leuke verzamelingen perfect in kwijt. Een wondermooi geschenk voor elk kind.

Leeftijd: vanaf 4 jaar 
Afmetingen: 15 x 14 x 8 cm

Djeco's sieradendoosjes geven je slaapkamer een vrolijke touch. De collectie van de heerlijke houten sieraden- of muziekdoosjes entertainen jong tot oud.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 07/11/2022
Cadeautje voor m'n nichtje, was een schot in de roos!
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/01/2022
Super!
  • Door Anonymous A.
  •  de 10/06/2020
Precies zoals op de foto
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!