Kinderschaar

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ817

Leren knippen is een vaardigheid dat een specifieke techniek omvat. Niet altijd even simpel voor een kind en ouders zijn vaak bang dat een schaar gevaarlijk is voor kleintjes.

Met deze kinderschaar van Djeco zijn al die problemen meteen van de baan en kan je kapoen lekker knippen alsof het een lieve lust is!

2,00 €

1,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DJ09003

TypeScharen
Technieken & ambachtenKnippen
Leeftijdvanaf 3 jaar

Unieke kinderschaar van Djeco maakt het leren knippen extra makkelijk dankzij zijn uniek design, het handig klik systeem zorgt dat de schaar makkelijk opent. Dankzij dit handig hulpmiddel wordt knippen letterlijk kinderspel.

Leeftijd: 3-6 jaar
Afmetingen: 11,5 x 20,8 cm

_

Goed materiaal maakt het knutselen, tekenen en schilderen eens zo leuk, daarom maakte DJECO Les Couleurs een lijn knutselmateriaal en kleurtjes om meteen aan de slag te gaan en een pracht resultaat tevoorschijn te toveren. Wat een kleurenpalet!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!