Pennendoos - Unicorn Polkadots

Stevige pennenzak met rits en 6 elastiekjes met eenhoorn print

Staat: Nieuw product

Jack Piers

JPR770

Een gouden eenhoorn? Die kan het hart van menig lagere school scholier veroveren.

Deze stralende unicorn pennenzak is stevig, makkelijk afwasbaar en biedt genoeg plek om al je schrijfspullen mee te nemen naar de klas.

14,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : Pc022249

TypePennenzakken
Type Jeune PremierAccessories
Tassen printsUnicorn Polkadots

Wondermooie pennendoos Unicorn Polkadots met originele, handgetekende Jack Piers print heeft een deksel dat perfect open blijft staan voor een optimaal overzicht. Rangschik je favoriete pennen en schrijfgerief in een van de 6 bijgeleverde elastieken. Vanbinnen en vanbuiten is deze pennenzak gemaakt van 300D polyester, een erg licht materiaal dat toch sterk is en water- en vuilafstotend werkt.

Leuke weetje: er is ook een boekentas, rugzak en bijpassende turnzak in deze print verkrijgbaar.

Afmetingen: 6 x 20 x 9 cm - gewicht: 180 gram
Materiaal: 300D polyester, water- en vuilafstotend

_

Hou je van strak maar praktisch design en knallende prints, dan is de tassencollectie van het Belgische merk Jack Piers een perfecte match. De ultieme combinatie tussen beauty & brains!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
20600.08
JACK PIERS  (voorheen JP bags) is letterlijk en figuurlijk het kleine broertje van het populaire Jeune Premier. Maar vooral een fancy Belgisch label vol ongecompliceerde, hippe schooltassen en knappe rugzakken, uitgevoerd in een ultralicht en waterafstotend materiaal en unieke prints . Waar  JEUNE PREMIER in het leven werd geroepen om aan de noden van hun oudste zoon Ralph te voldoen , werd JACK PIERS gecreëerd voor de benjamin van de familie: Jack. De materialen zijn superlicht, toch stevig en de designs helemaal van deze tijd: trendy, hip en uniek op de speelplaats. Met een JACK PIERS op je rug loop je elke dag zelfverzekerd de deur uit!