Wasbare reinigingsdoekjes - Bloemen print - 7 stuks - Vita Verde

Staat: Nieuw product

Vita Verde

5413393001236

Herbruikbare reinigingsdoekjes met bloemenprint met één zijde biologisch katoen en één zijde tencel badstof. Deze wasbare doekjes zijn resistent, absorberend en zacht voor de gevoelige huid van je gezicht. 

Inhoud: 7 stuks
Afmetingen: 10 cm x 10 cm

 

Deze Vita Verde Zero Waste cleansing wipes:

? ?kan je tot 300 keer gebruiken

zijn milieuvriendelijk & minimaal verpakt

? zijn een duurzame & ecologische keuze

12,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Meer info

Met dit zero waste alternatief voor wegwerpdoekjes verwijder je make-up en onzuiverheden op milde wijze. Tencel badstof is zacht, absorbeert goed en gaat lang mee. Deze duurzame vezel heeft een minimale impact op het milieu en is gemaakt van houtpulp, zonder pesticiden, afkomstig uit duurzaam bosbeheer. De bomen worden gestript en niet gekapt. Bij de productie worden niet-toxische oplosmiddelen gebruikt die voor meer dan 99% opnieuw recycleerbaar zijn. De kleine hoeveelheid water die nodig is voor de productie wordt zo niet vervuild.

Het Belgische eco-merk Vita Verde heeft het groene hart op de juiste plaats. Dit 'made in Belgium'-merkje heeft een reeks zero waste producten en natuurlijke huidverzorging voor alle huid- & haartypes. De natuurlijke verzorging van hun green skincare gamma bevat alleen gezonde ingrediënten uit minerale en plantaardige bronnen. Voor een zorgeloos dagelijks verwenritueel.

Gebruik

Wassen voor het eerste gebruik. Machinewasbaar op maximaal 40° C.

Samenstelling

Print zijde: 100% biologisch katoen
Badstof zijde: 80% Tencel, 20% polyester

OEKO-TEX gecertificeerde materialen

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.036
VITA VERDE - Ontdek onze uitgelezen selectie Vita Verde-producten, zorgvuldig ontworpen om u een ongeëvenaarde schoonheids- en welzijnservaring te bieden. Duik in de wereld van groene klei, solide shampoos en lovende recensies van onze tevreden klanten. Het assortiment solide shampoos van Vita Verde Verken ons assortiment solide shampoos, een milieuvriendelijk en handig alternatief voor traditionele shampoos. Vita Verde biedt u solide shampoos verrijkt met natuurlijke ingrediënten zoals groene klei, voor gezond glanzend haar en respect voor het milieu. Vita Verde & groene klei: de perfecte combinatie! Vita Verde eert groene klei, een natuurlijk ingrediënt met talloze voordelen voor de huid. Vita Verde-producten omvatten gezichtsmaskers, milde solide zepen en katoenen reinigingsdoekjes, allemaal ontworpen om uw huid op zachte wijze te zuiveren en revitaliseren. Naast dit groene klei-assortiment, ontdek ook andere schatten van Vita Verde: rozenwater, konjac-spons, verzorgende crème, make-up remover pads... Producten voor al uw behoeften: crème, zeep, shampoo... Onze selectie Vita Verde-producten op De Kleine Zebra omvat een verscheidenheid aan opties om aan al uw schoonheids- en verzorgingsbehoeften te voldoen. U vindt gezichtsverzorgingsproducten zoals korenbloemwater, kamillewater en dagcrème, evenals items voor uw zero-waste-routine zoals de bamboe tandenborstel en de zeepbak. Vita Verde: ons nieuwe verzorgingsmerk voor natuurlijke hygiëne Vita Verde zet zich in voor het bevorderen van verantwoorde en milieuvriendelijke schoonheid. Ontdek onze ecologische producten zoals wasbare make-up remover pads en Marseille-zeep. Kies voor een schoonheidsroutine die zowel voor uw huid zorgt als de planeet beschermt.