Vita Verde: het nieuwe merk van De Kleine Zebra!

15.09.2023


De Kleine Zebra is trots om haar nieuwe favoriete Belgische merk aan u voor te stellen: Vita Verde! Met hoogwaardige hygiënische en cosmetische producten verrijkt Vita Verde ons assortiment voor mama's en papa's op zoek naar natuurlijke en effectieve verzorgingsproducten.Het verhaal van Vita Verde begint in de Belgische Ardennen...


Vita Verde, een met liefde gecreëerd Belgisch merk, haalt haar inspiratie uit de weelderige natuur van de Belgische Ardennen. Deze regio zit vol natuurlijke schatten, en Vita Verde zet zich in om ze op een verantwoorde en duurzame manier te gebruiken om uitzonderlijke schoonheidsproducten te creëren. De filosofie van het merk is gebaseerd op respect voor de natuur en de mensen, met een constante wil om de impact op het milieu te minimaliseren. Wanneer u voor Vita Verde kiest, kiest u voor producten die de planeet koesteren terwijl ze u een unieke schoonheidservaring bieden.


éponge konjac vita verdeGroene klei, korenbloemwater, rozenwater... Vita Verde heeft het allemaal :-)


Bloemenwater is een goed bewaard geheim voor een stralende en gekalmeerde huid. Vita Verde biedt een volledig assortiment bloemenwaters, waaronder korenbloemwater en kamillewater, bekend om hun kalmerende eigenschappen. Deze producten zijn perfect om uw huid te revitaliseren na een lange dag.


eau de rose vita verde


Het groene kleimasker van Vita Verde nodigt uit tot ontspanning en zuivering. Zorgvuldig samengesteld, revitaliseert dit detoxmasker uw huid terwijl het deze van onzuiverheden ontdoet. Gun uw gezicht een spa-ervaring thuis met dit hoogwaardige product.


lingettes lavantes vita verde


Het merk Vita Verde beperkt zich niet tot huidverzorging, maar biedt ook oplossingen voor uw haar en persoonlijke hygiëne. Shampoobars zijn een milieuvriendelijke keuze die plastic afval vermindert en tegelijkertijd uw haar diepgaand voedt. Voor een verkwikkende douche kiest u voor de zachte zepen van Vita Verde, die uw huid op natuurlijke wijze zacht en geurig achterlaten. U kunt nu voor uzelf zorgen van top tot teen en tegelijkertijd de planeet sparen :-)


savons solides de vita verdeDe zelfgemaakte cosmetische recepten van Vita Verde: tijd voor DIY-cosmetica!


Vita Verde biedt niet alleen afgewerkte producten aan, maar moedigt ook de creatieve kant in ons allen aan. Het merk biedt u een verscheidenheid aan DIY-cosmetische recepten, zodat u uw eigen schoonheidsproducten kunt maken met natuurlijke ingrediënten. De recepten zijn gemakkelijk te volgen en bieden u een persoonlijke en verrijkende ervaring. U kunt al deze recepten hier vinden >. Van verfrissend korenbloemwater tot zuiverende groene klei, tot herbruikbare katoenen wattenschijfjes, Vita Verde biedt u de tools om uw eigen schoonheidsrituelen op uw manier te creëren.


accessoires pour recettes diy vita verdeNatuurlijke verzorging voor mama & papa


Bij De Kleine Zebra gaat zelfzorg niet alleen over kinderen. Daarom zijn we verheugd om Vita Verde te verwelkomen naast ons andere favoriete Belgische cosmetica- en hygiënemerk, CÎME. Samen bieden deze twee Belgische merken een volledig assortiment producten voor mama's en papa's aan. Van kalmerend rozenwater tot zachte zepen en herbruikbare make-up pads, tot milieuvriendelijke shampoobars en milieuvriendelijke bamboe tandenborstels, u vindt alles wat u nodig heeft om voor uzelf te zorgen op natuurlijke wijze.


produits cosmétiques de vita verdeVita Verde is dus het nieuwe Belgische pareltje om te ontdekken bij De Kleine Zebra! Met hun toewijding aan de natuur, inspirerende doe-het-zelf recepten en assortiment hygiëneproducten en cosmetica passen ze perfect in onze wereld, naast CÎME. Zorg voor uzelf en de planeet met Vita Verde, nu verkrijgbaar in onze online winkel. U zult binnenkort niet meer zonder deze natuurlijke schatten uit de Belgische Ardennen willen!ALLE ONZE VITA VERDE-PRODUCTEN >

Te ontdekken