Cupcake kit - Go Wild

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR060

I am your quiet place, you are my wild!

Verras je kleine wildebrasjes met prachtig versierde cupcake'jes dankzij deze Jungle cupcake set van Meri Meri. Leuke cakevormpjes in 2 designs en 24 wilde dieren uit papier om het resultaat van je bakkunsten te versieren. Met deze feestelijke Meri Meri cupcake kit ben je zeker van een top resultaat.

16,00 €

9,60 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 168625

CollectieGo wild
TypeCupcake sets
KleurMeerkleurig
STOP/FINISTOP

Ga helemaal wild en versier je zelfgebakken cake'jes met deze super cupcake kit van Meri Meri. In deze schattige set zitten 24 cakevormpjes in 2 designs - één in groene folie en één met jungle bladeren print - en 24 caketoppers uit papier in de vorm van een slissende slang, een tijger, een vrloijke krokodil en een statige toekan.  Perfect voor leuke, originele traktaties of om samen met je kindje te bakken en versieren. Deze kit komt verpakt in een mooi doosje, presenteer de cake'jes op de knotsgekke krokodillen schotels van Meri Meri voor een extra leuk detail!

Afmetingen doos: 14 x 11 x 7,5 cm

De vriendelijke knuffelvriendjes van Meri Meri zijn al even onweerstaanbaar als hun feestartikelen. Ontworpen met veel oog voor detail en handgemaakt met veel zorg en het perfect vriendje voor je kleintje om overal mee naartoe te nemen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.120.140.080.1
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten. Het verhaal van Meri Meri Meri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter. Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer! De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter… Magische collecties waar fantasie tot leven komt Magie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.