3 in 1 wagentje

Retro duw- en trekkar met 4 wielen

Staat: Nieuw product

Wishbone Bike

KZ19531

Het 3 in 1 wagentje heeft alles in huis voor urenlange wielerpret! Dit tijdloze wagentje kan dienen als klassiek trekwagentje, als coole zeepkist...

399,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 6000

KleurRood
Leeftijdvanaf 1 jaar
Fietsen3-in-1 wagen
Het 3 in 1 wagentje heeft alles in huis voor urenlange wielerpret! Dit tijdloze wagentje kan dienen als klassiek trekwagentje, als coole zeepkist of als hippe voeten-op-de-grond-wagen of de meer bekende flinstoneswagen! De kids kunnen met dit innovatief wagentje alle kanten uit: trekken, duwen, sturen met het wiel, met de voeten op de grond,...

Met 3 verschillende stuurmogelijkheden is de switch van het ene naar het andere wagentje kinderspel. Gebruik het groot handvat voor duw- en trekwerk, het stuurwiel voor de zeepkist of open de klep in de onderkant van het wagentje voor de flinstoneswagen! Wanneer het stuur niet nodig is, kan je het makkelijk opbergen aan de zijkant.

Het wagentje kan ook dienen als bolderkar om alle spullen in te leggen voor een heerlijke uitstap! Laat jouw kids samen met hun vriendjes deze multifunctionele kar ontdekken en moedig op een leuke manier onafhankelijk spelen aan! Deze Wishbone Wagon is een tijdloos spel waar kids en ouders uren plezier uit halen! Stuurwiel geïnstalleerd en helm op? Laat de zeepkistenrace beginnen!

Maximum gewicht: 50kg
Leeftijd: 1-10 jaar
Materiaal: berkenhout & aluminium/staal
Met lucht gevulde banden.
Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
80204312.06
Wishbone Bike - Het verhaal van de Wishbone Design Studio begon in 2005 in New York. Rich en Jen hadden hun handen vol aan hun 2 kids toen de eerste Wishbone Bike werd geboren. Het echtpaar wou hun kinderen laten proeven van hun eigen jeugd in Nieuw-Zeeland, waar het gras nog lang was, de lucht nog vers en de mensen niet nieuwsgierig. Lekker lopen waar je wil, rijden tot de zon ondergaat en dan heerlijk inslapen na een te gekke dag. Moderne twist op de klassieke kinderfiets Wishbone is een merk voor de actieve gezinnen , designliefhebbers en bewuste consumenten . Ze creëren een nieuwe generatie kinderfietsen gemaakt met duurzame materialen en met oog voor design, mens en natuur. Hun belangrijkste waarden tijdens het ontwerpen zijn personaliseerbaar, moduleerbaar, transformeerbaar,duurzaam, kwalitatieve materialen en minder afval. Meegroei fietsen voor kids van 1 tot 5 jaar Voor elke mini fietser heeft Wishbone de leukste fietsen in huis. Van houten flips en loopwagens voor de jongsten tot coole tweewielers voor de iets grotere kids. Stuk voor stuk gemaakt met stevige materialen én met een oog voor detail. Pimp elke fiets met de bijhorende kleurrijke zadels en stickers.