Vilten slinger - Halloween

Herbruikbare letterbanner en mooie feestdecoratie in organza zakje

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR917

Meri Meri Halloween (54)

Is it Halloween yet? Met deze unieke slinger in vilt kan je elk jaar opnieuw het Halloween feest aankondigen.

Hang hem aan je raam, je feesttafel of muur en gebruik hem jaar na jaar opnieuw. Bij de slinger zit een handig tasje met trekkoord.

36,00 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 225126

CollectieHalloween
TypeSlingers

Vilten slinger Halloween van MERI MERI bevat de letters en vijf Halloween iconen gevuld voor een fantastisch 3D-effect. De wimpels zijn gemaakt van zwart, oranje, mint en wit vilt, en zilveren en koperen glitterstof, ze zitten aan een mooi wit koord en de slinger kan elk jaar opgeborgen worden in het tasje.

Materiaal: verpakking gemaakt van duurzaam FSC papier
Afmetingen: de slinger is 1,2 meter - 2,4 meter inclusief overtollig koord

_

Meri Meri is een musthave om je Halloween echt uniek te maken. Ze hebben prachtige feestaccessoires en griezelige tafeldecoratie die je feestje af maken en ook voor prachtige Halloween outfits ben je bij hen aan het juiste adres, met unieke details en originele looks. Laat je inspireren door de roaring 20s met hangende skeletten, slingers van crêpepapier en een lachende line-up van retro Halloween-motieven.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Meri Meri Halloween
Inspiratie en stories