Zwarte letter banner

Staat: Nieuw product

A Little Lovely Company

KZ24025

Met de letters van a Little Lovely Company breng je veel 'lovelyness' in de (feest)kamer! De letters zijn ideaal om een banner te maken voor...

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : GALE001

SamenstellingenPapier
KleurZwart
CollectieLovely Party
TypeSlingers

Met de letters van a Little Lovely Company breng je veel 'lovelyness' in de (feest)kamer! De letters zijn ideaal om een banner te maken voor verjaardagen, verrassende aankondigingen, liefdevolle woordjes of gewoon om de kamer een persoonlijke touch te geven. De kartonnen letters zijn herbruikbaar, zo kan je telkens weer een nieuwe wens of quote ophangen!De set bevat 147 letters, nummers & symbolen en metalen clips om de letters met elkaar te verbinden.

Materiaal: karton.
Gemiddelde afmeting letter: 5x10 cm.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
A Little Lovely Company - Vanuit een gedeelde passie voor het omvormen van gewone huis- en feestdecoraties tot unieke en persoonlijke sfeerbrengers ontpopte in 2013 het Little Lovely avontuur van Judith de Ruijter en Nikki Hately. Hun filosofie? Via unieke (feest)decoraties veel 'lovelyness' in de kamer brengen en dat met oog voor mooi design, kleine details en passende kleuren. Deze filosofie leidde tot een bruikbaar concept... a Little Lovely Company was geboren! De Little Lovely collectie biedt vrolijke slingers en uniek, gevulde confetti-ballonnen, maar ook bijzondere letterbanners, posters en diverse designdecoraties voor de seizoenen, kinder- en woonkamers en mooie hoogtepunten in een ieders leven... Alles onder het motto: Making Life Lovely!