Glow in the dark set - Sterren

Set van 62 sterren die licht geven in het donker

Staat: Nieuw product

DJECO

DJ789

Misschien had je ze vroeger ook boven je bed hangen, misschien heb je een kleine ruimte fan in huis of wil je graag het kamertje van je schattebout gezelliger maken.

Deze set lichtgevende sterren geven licht in het donker. Je kan ze makkelijk aan het plafond of rond het bed plakken zodat ze een gezellig gevoel geven en het donker een beetje gebroken wordt.

9,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : DD04592

CollectieLittle big room
TypeMuurdecoratie
Leeftijdvanaf 3 jaar

Glow-in-the-dark sterren set uit de Little Big Room collectie van Djeco. De sterren worden opgeladen door daglicht of de lamp van je kamer. Eens het licht uitgaat geven ze een prachtige gloed om bij weg te dromen.

In deze set zitten 62 sterren in verschillende formaten + dubbelzijdig bevestigingsmateriaal

Afmetingen verpakking: 13 x 13 x 2,5 cm
Afmetingen grootste ster: 8,5 x 8,5 cm - kleinste ster: 2,5 x 2,5 cm
Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

De magische collectie van het Franse DJECO zijn kleurrijk en zitten vol fantasie, net zoals onze kinderen. Het zijn kleine geschenkjes, mooie hebbedingen om te geven én te krijgen.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
  • Door Anonymous A.
  •  de 22/12/2020
Stevige sterren.
Djeco - Omdat spelen essentieel is voor de ontwikkeling van elk kind, maakt Djeco speelgoed dat verrassend, origineel en educatief is. Het passionele creatieve team van Djeco doet vaak beroep op getalenteerde illustrators om hun collecties nog te verbeteren. Het aanbod omvat leerrijk en kwalitatief speelgoed gaande van puzzels, denk- en gezelschapsspelletjes tot buitenspeelgoed. Pret & plezier verzekerd!