Hoofdtooi - Sun

Glitter hoofdband in de vorm van een zonnetje

Staat: Nieuw product

Meri Meri

BLR768

Alles voor een paas feestje (80)

Donderwolkje in huis? Of wil je je kleine zonnetje nog meer doen schijnen?

Met deze schitterende hoofdtooi zullen kinderen instant nog meer stralen. Superleuk feest-accessoire voor verjaardagsfeestjes, voor een lentefeest of een andere vrolijke viering. En natuurlijk ook leuk om fantasierijk mee te spelen!

43,75 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 218800

CollectieSpring & Easter
TypeHaarbanden
KleurGeel

Hoofdtooi Sun van MERI MERI is makkelijk op te zetten en geeft meteen een feestelijke en vrolijke look aan je zonnekind. Dit geel hoofdaccessoire is afgewerkt met fonkelende glitter.

Dit hoofdaccessoire is verpakt in een mooi en is perfect om cadeau te doen!

Materiaal: lichtgele gewatteerde vilt en glitterstof, met strikje onder de kin
Aanbevolen leeftijd: voor kindjes vanaf 3 jaar
Afmetingen: 31,8 x 31,8 x 2,5 cm

_

De collecties van Meri Meri zijn altijd vrolijk, humoristisch en soms een beetje edgy: kijk snel rond voor meer te gekke feestartikelen, zachte knuffelvriendjes, toffe accessoires en unieke verkleedsets.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Meri Meri - Lang geleden, in 1985 om precies te zijn, zat Meredithe (wiens bijnaam in haar kindertijd Meri Meri was) aan haar keukentafel in Los Angeles met scharen en pennen, én een grote pot glitter. Zo bedacht ze haar eerste lijn met wenskaarten.Het verhaal van Meri MeriMeri Meri produceert al snel haar eerste wenskaarten met veel succes in de lokale winkels. Een keukentafel en een schaar volstonden niet meer. Meri Meri had nood aan vele keukentafels en een enorme pot glitter.Het bedrijf groeide uit tot een kleine netwerk van moeders die thuis werkten onder leiding van Meredithe. Vandaag is het bedrijf gevestigd in Cheltenham, een uurtje rijden ten westen van Londen waar Meredithe de leiding heeft over een team van twintig designers en kunstenaars. Meri Meri maakt kaarten , uitnodigingen , bakartikelen , cadeautjes , feestartikelen en zoveel meer!De keukentafel is verleden tijd maar nog steeds gebruiken ze bij Meri Meri scharen en heel veel glitter…Magische collecties waar fantasie tot leven komtMagie, fantasie en verbeelding zijn maar enkele woorden die de prachtige collecties van Meri Meri omschrijven. Elke collectie heeft wel een bepaalde uniqueness. Van het feestelijke Meri Meri Pastels   en Meri Meri Kerst   tot het zomerse   Meri Meri Fruit   en Nathalie l’Été Collectie . Allemaal afgewerkt met wondermooie prints en details die de Meri Meri vibe uitstralen.
Collectie Alles voor een paas feestje
Inspiratie en stories