Naadloze voedingsbeha met gel-beugel

Staat: Nieuw product

Carriwell

In de laatste maanden van de zwangerschap en tijdens de borstvoedingsperiode is een comfortabele bh onmisbaar.

Dit exemplaar is verkrijgbaar in 2 kleuren en afgewerkt met een beugel uit gel zodat je borsten voldoende ondersteuning krijgen zonder het ongemak van een metalen beugel. ook erg handig voor snelle toegang als je baby wil drinken.

39,95 €

31,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3100-100 S

Korting- 40 %
STOP/FINISTOP

Deze zwangerschaps- en voedingsbeha met GelWire systeem is zonder meer een revolutionair product, perfect voor gevoelige borsten. De zachte en flexibele gel geeft ondersteuning zonder de ongemakken van een metalen beugel. Melkkanalen kunnen bovendien worden samengedrukt of beschadigd als gevolg van de druk van de metalen beugel bh. De starheid en inflexibiliteit van metaal, maar ook plastic, staan de groeiende en veranderende borsten in de weg. Door de combinatie van comfort en de pasvorm van naadloze microfiber met een flexibele, gel gebaseerde beugel, is dit een innovatieve beha die echt past en je unieke vorm ondersteunt!

Dit knap staaltje design won de Kind & Jugend innovation award. Beschikbaar in vier maten, telkens in twee kleuren. Kijk op de tabel om je maat te bepalen. Inclusief bh-verlengstuk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
Carriwell is een Deens bedrijf gespecialiseerd in zwangerschapslingerie inclusief steuntops , bh's met clips , steunbanden en slaapkledij . De producten zijn innovatief, kwalitatief, comfortabel en aantrekkelijk, speciaal ontwikkeld om vrouwen er goed te doen uitzien en goed te doen voelen tijdens hun zwangerschap en kraamtijd.