De koning van de eco luiers, da's Naty!

20.08.2018

Naty by nature babycare ecologische wegwerpluiers

Als (jonge) ouders zijn we ons ineens een pak bewuster van de wereld rondom ons. Van de kwetsbaarheid van onze kleintjes, van het milieu en de wereld waarin we leven. Als we onze kinderen een goede toekomst vol kansen willen geven kunnen we niet anders dan milieubewuste keuzes maken. Keuzes die goed zijn voor de gezondheid van onze kleine hartendiefjes én voor de aarde waarop we leven. Daarom voegen wij met veel plezier een nieuw 'groen' merk toe aan het gamma van De Kleine Zebra: Naty by Nature.

Naty's topproduct? Een perfect alternatief voor de traditionele wegwerpluier. Lief voor het milieu en de billetjes van je kleine hartendief. Je stond er misschien nog niet bij stil maar elke baby is gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Wasbare luiers zijn een alternatief maar niet iedereen ziet dat direct zitten. Wel ... dankzij Naty kan je een verantwoorde keuze maken voor een ecoloigsche wegwerpluier die perfect beschermt en zijn job doet net zoals een traditioneel exemplaar. Traditionele wegwerpluiers bevatten veel plastiek en vaak ook schadelijke stoffen. Na jaren van onderzoek en ontwikkeling kwam dit toonaangevend innovatief eco-bedrijfje op de markt met de meest milieuvriendelijke wegwerpluier. Beschikbaar in verschillende maatjes van newborn tot +16kg en al snel gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging over ecologische natte doekjes en handige luierbroekjes voor tijdens de potjestraining.

naty luiers quote

Naty's ecologische babyluiers zijn de meest toonaangevende milieuvriendelijke wegwerpluiers ter wereld. Er zitten geen stoffen in waarvan bekend is dat ze schadelijk voor de gezondheid of het milieu zijn, verder zijn ze volledig chloor- en parfumvrij. Het is dus een uitstekend groen alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Deze eco-luiers zijn voorzien van anti-lek randen op basis van maïs dat niet genetisch gemanipuleerd werd. Deze zijn net zo effectief als plastiek en hebben een composteerbare op maïs gebaseerde folie, die niet alleen waterdicht is maar ook van nature ademt wat resulteert in een luchtigere, drogere en comfortabelere luier en bijgevolg zachte billetjes. De absorberende laag is afkomstig uit duurzaam gekapte Scandinavische bossen. De print op de luiers is vrij van zware metalen en opnieuw niet schadelijk voor de gezondheid.

Naty by Nature Babycare probeert zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren.

naty ecologische luiers vrij van schadelijke stoffen

Naty wil de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie en hun producten. Als je net zoals wij, in zit met de toekomst en materialen waaraan je je baby blootstelt, kijk dan zeker eens naar de producten van dit wondermooie merk uit Zweden.

Zeker het ontdekken meer dan waard en ... mother nature says thank you!

Te ontdekken