Ecologische wegwerpluiers - maat 4 maxi (7-18kg) - 27 stuks

Staat: Nieuw product

Naty

NY004

Naty by Nature eco luiers zijn de meest toonaangevende milieuvriendelijke wegwerpluiers ter wereld. Deze 'groene' luiers zijn vrij van schadelijke stoffen en bijna volledig gemaakt uit natuurlijke materialen, een goed alternatief voor ouders die graag milieu-vriendelijke producten voor hun kindjes gebruiken maar nog niet klaar zijn voor herbruikbare luiers.

11,49 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8178389

Vouchereco

Duurzame Naty by nature wegwerpluiers maat 4 MAXI: voor baby’s en peuters van 7 tot 18 kg. In een pak zitten 27 stuks. Deze ecologische luiers zijn voorzien van anti-lek randen op basis van maïs dat niet genetisch gemanipuleerd werd. Deze zijn net zo effectief als plastiek en hebben een composteerbare op maïs gebaseerde folie, die niet alleen waterdicht is maar ook van nature ademt wat resulteert in een luchtigere, drogere en comfortabelere eco-luier. De absorberende laag is afkomstig uit duurzaam gekapte Scandinavische bossen.

  • Volledig chloorvrije (TCF) en FSC gecertificeerde pulp
  • Distributielaag gemaakt uit natuurlijk materiaal
  • De print op de luiers is vrij van zware metalen en niet schadelijk voor de gezondheid.
  • Bevat geen parfum
  • Gecertificeerd door de Zweedse Astma en Allergie Vereniging
  • Zacht, doekachtig gevoel geeft een niet-volumineuze pasvorm, waardoor uw kind vrij kan rond bewegen.

Naty by Nature Babycare Eco Luiers is de meest toonaangevende milieuvriendelijke wegwerpluier ter wereld. Er zitten geen ftalaten, organotinverbindingen (MBT, DBT, TBT), zware metalen, HCHO (formaldehyde), colofonium, AZO-kleurstoffen, PVC en stoffen waarvan bekend is dat schadelijk voor de gezondheid of het milieu zijn in, verder zijn ze volledig chloorvrij (TCF). Naty by Nature Babycare is gecertificeerd vrij van alle bekende allergenen of stoffen die geclassificeerd zijn als plaatselijk irriterend, sensibiliserend, kankerverwekkend of mutageen.

Alleen het beste is goed genoeg voor jouw kapoen!
Geen parfum en gecertificeerd door de Zweedse Astma en Allergie Vereniging.
Volledig chloorvrije (TCF) en FSC gecertificeerde pulp.
Buitenste omhulling gemaakt uit volledig chloorvrije (TCF) en FSC gecertificeerde pulp.
Lekkage barrière gemaakt van 100 % GM-vrije op maïs gebaseerde folie, volgens EU regelgevingen 1829/2003 & 1830/2003. De composteerbare folie is niet alleen waterdicht, maar ademt ook, wat resulteert in een luchtigere, drogere en comfortabelere luier, zie bijgevoegd onafhankelijk rapport van Nelson laboratoria.
Acquisitie en Distributielaag (ADL) Distributielaag gemaakt uit natuurlijk materiaal.
De print op de luiers is gecertificeerd door gebruikt te maken van inkt die vrij is van zware metalen en onschadelijk is voor de gezondheid. OK Compost.

Naty by nature is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn,hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
2623121.09
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.