Verfrissende calendula bodymilk

Natuurlijke body lotion met zoete amandel olie en calendula

Staat: Nieuw product

Weleda

HA034

Calendula Bodymilk is een verfrissende lotion met zoete amandelolie waarmee je de huid van je baby kunt reinigen en verzorgen.

13,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

Verfrissende Calendula bodymilk uit de 'Moeder en Kind' lijn van Weleda.

Calendula beschermt en kalmeert

Calendula is het hoofdingrediënt van deze babyverzorging. Deze plant staat bekend om haar herstellende kracht en heeft een beschermend, verzorgend en kalmerend effect op de huid van jouw baby.

Mooi, puur, en vol zonneschijn. Calendula staat symbool voor dankbaarheid, genegenheid en liefdevolle herinnering.

Werking: De basis van de Calendula Bodymilk bestaat uit milde amandelolie en water, die de babyhuid zacht en soepel houden. Het water in de lotion verdampt als deze wordt aangebracht, wat een aangenaam verkoelend effect heeft. Door toevoeging van Calendula en bijenwas heeft de Bodymilk een verzorgende en beschermende werking.
Gebruik: Na een bad of douche breng je de Calendula Bodymilk op de huid van je baby aan en masseer je deze zachtjes in de huid. De lotion trekt snel in.
Inhoud: 200ml

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.8
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.