Edelweiss baby & kids - zonnelotion SPF30 - gevoelige huid - 150 ml

Waterresistente zonnecrème voor kinderen op natuurlijke basis

Staat: Nieuw product

Weleda

HA375

Het extract van de edelweissplant heeft een bijzonder antioxiderende werking die de huid beschermd tegen veranderingen als gevolg van zonlicht.

Deze Weleda zonnelotion zit er vol van en is dan ook uiterst geschikt om je kleintje ( en jezelf) te beschermen tegen de leuke - maar oh zo schadelijke - zonnestralen.

25,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : A22938

Edelweiss Baby & Kids zonnecrème factor 30 van Weleda, ideaal voor baby's en kinderen met een gevoelige huid. Ultra waterresistant en met extract van biologische edelweiss beschermt deze zonnecrème de baby- en kinderhuid tegen de schadelijke UV-straling (zowel UVA als UVB), terwijl biologische zonnebloem- en kokosolie het vocht op peil houden.

Non-nano minerale filters kunnen een wit laagje op de huid achterlaten dat niet intrekt en niet oplost in water. De mate waarin dit zichtbaar is, hangt af van huidtype en huidskleur.

Inhoud: 150 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.2
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.