Calendula baby - welterustenbad - 200 ml

Staat: Nieuw product

Weleda

HA058

Niets zo zalig als een heerlijk badje om de dag af te sluiten. Kindjes komen soms moeilijk tot rust en daar kan deze verzorgende badolie Welterustenbad bij helpen: extract van goudsbloem verzacht de huid, wilde tijm helpt je baby's lichaam te verwarmen, herstelt de balans en bevordert een goede slaap. En de geur is zalig!

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3006297

Calendula Baby is een kruidige Weleda badmelk die heilzame ingrediënten bevat die de ontspannende werking van het badwater versterken en je baby tot rust brengen na een dag vol indrukken.

Wat zit er in het Calendula Welterustenbad?
Water, Natriumchloride, Extract van bio sleedoorn, Extract van wilde thijm, Extract van bio Calendula, Compositie van natuurlijke, etherische oliën, Silica, Xanthaan

Weleda maakt al bijna 100 jaar natuurlijke verzorgingsproducten voor jong en oud. Ze maken crèmes, lotions en zalfjes die alleen natuurlijke ingrediënten bevatten, want de natuur weet wat er goed is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen, siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.170.030.26
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.