Verlichtende tandvlees balsem

Voor (preventieve) verlichting bij rood en gevoelig tandvlees

Staat: Nieuw product

Weleda

HA458

Een lichte massage met Tandvleesbalsem geeft verlichting bij rood en gevoelig tandvlees en werkt ook preventief. Regelmatig masseren met de balsem maakt het tandvlees sterk en bestendig tegen druk en de wrijving die bv. wordt veroorzaakt door een gebitsprothese.

8,49 €

6,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

Verlichtende tandvlees balsem uit de mondverzorgingslijn van WELEDA is een natuurlijk product, vrij van nare stoffen.

  • Brengt verlichting bij gevoelig of geïrriteerd tandvlees
  • Kan ook preventief gebruikt worden bij doorkomende tandjes
  • Verfrist de adem
  • 100% biologisch gecertificeerd

De balsem verstevigt het tandvlees door toevoeging van Ratanhia-wortel en mirre. Fluoriet, kieserit en zilver in homeopathische verdunning vitaliseren het tandvlees en de tanden. Door de combinatie van de verschillende werkzame stoffen wordt of blijft je tandvlees sterk en gezond.
Ook aanbevolen voor kindjes die last hebben van tandjes krijgen.

Inhoud: 30 ml

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.5
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.