Natuurlijke baby douchegel - 200ml

Staat: Nieuw product

Naty

NY028

Simpelweg een pure, reinigende botanische formule met diepe hydraterende eigenschappen en met zo weinig mogelijk ingrediënten. Deze ultrazachte, biologische Eco by Naty douchegel is speciaal ontworpen voor baby's en peuters. De fijne zacht schuimende textuur past bij de gevoelige pH-niveaus van de huid van je kleintje, en laat de huid zacht en beschermd achter.

5,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8245609

Ecologische baby wasgel van Naty, gemaakt uit plantaardige, natuurlijke en gecertificeerde biologische materialen. Verzacht de gevoelig huid voorzichtig en is zacht genoeg voor dagelijks gebruik.

Inhoud: 200 ml

Ingrediënten: vooral aloe barbadensis-blad staat bekend om zijn helende en hydraterende eigenschappen die kunnen helpen de geïrriteerde huid te kalmeren.

De verpakking is gemaakt van natuurlijk suikerriet, en zijn volledig recycleerbaar

Gebruiksadvies: voeg een kleine hoeveelheid body wash toe op een washandje en het wassen kan beginnen. Houd er rekening mee dat baby's niet elke dag in bad hoeven (tenzij het een bijzonder avontuurlijke dag in de tuin was) maar alleen als het nodig is.

____

Naty by nature is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn,hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.24
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.