Hand en body wash - Nuts about you - 290 ml

Met biologische zeepnoten en de heerlijke geur van groene mandarijn

Staat: Nieuw product

CîME

CE513

Elke keer als je je handen wast zorgt deze zeep voor een klein wellness momentje.

Het verkwikkend aroma heeft de natuurlijke wasgel voor je handen én lichaam te danken aan een unieke mengeling van 9 kostbare essentiële oliën, waaronder verfrissende groene mandarijn en rustgevend cederhout.

16,70 €

Zet op mijn verlanglijstje

Hand & body wash Nuts about you van het Belgische skincare merk CÎME vertrekt vanuit de eeuwenoude traditie uit de Himalaya om biologische zeepnoten te gebruiken die je huid op natuurlijke wijze wassen en zachter maken. De noten reinigen de huid grondig, zonder ze uit te drogen of te irriteren. Plus groene mandarijn heeft een verkwikkend en anti-stress effect. De pittige en frisse geur geeft je meteen tonnen energie.

  • Op basis van natuurlijke zeepnoten
  • Heerlijke frisse appelsienen geur
  • Vrij van nare stoffen en hormoonverstoorders
  • Niet getest op dieren
  • Met Ecocert Cosmos certificaat
  • Verpakking van 100% gerecycleerd plastic

Inhoud: 290 ml
Houdbaarheid: tot 18 maanden na opening
Hoe gebruiken? Geschikt voor dagelijks gebruik, als douche- en/of handzeep. Dankzij het handig pompje perfect te doseren.

Biologisch en natuurlijk. Niet getest op dieren. De verzorgingsproducten zijn volledig vrij van parabenen, (synthetische) parfums, phenoxyethanol en andere nasty ingrediënten. Veilig te gebruiken tijdens je zwangerschap, borstvoeding en om te gebruiken op je baby’tje (of oudere kinderen). Voor elk verkocht product schenkt CîME een deel van de opbrengst aan het Little Doctors scholenproject in de Nepalese Himalaya. 

_

Onze webshop is met het Belgische CÎME een superfijn vegan en fairtrade merk rijker. Dit verzorgingsmerk van eigen bodem gebruikt actieve bestanddelen uit de Himalaya en werkt mee aan liefdadigheidsprojecten om de lokale Nepalese bevolking niet alleen werk te geven maar ook te helpen. Hun gamma bestaat uit zuivere & doeltreffende producten, zonder nasty ingredients voor het hele gezin.

Bovendien heeft elk huidverzorgingsproduct een fijne geur en mooie verpakking. Ideale cadeautjes voor al je vriendinnen - én jezelf.

Inhoud: 290 ml
Houdbaarheid: tot 18 maanden na opening

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.35
We mogen trots zijn op CÎME , een mooi biologisch skincare merk uit eigen land (België) dat gemaakt is met producten uit de Himalaya . Founders Isabel & Anke uit Gent zijn terecht trots op hun  lijn huidverzorgingsproducten waarin lokale traditionele kennis en moderne wetenschap elkaar versterken. Ze werken enkel met natuurlijke effecten die de huid voeden en doen wat ze beloven. Alles is biologisch gecertifieerd en vrij van  synthetische parfums, maar ziet er ook leuk uit in je badkamer. In hun producten zitten enkel  natuurlijke ingrediënten  in hun  puurste vorm  - zoals plantenextracten, plantaardige oliën, bloesemwaters en essentiële oliën - die boordevol vitaminen, antioxidanten en essentiële vetzuren zitten en  écht goed  zijn voor je huid. De producten hebben een heerlijke geur en zijn toch 100%  vrij van synthetische parfums .  Bio cosmetica hip en aantrekkelijk maken voor een groot publiek De actieve bestanddelen van CÎME producten komen uit Nepal, de productie gebeurt lokaal in Europa en grondstoffen worden ook lokaal verwonnen. De belangrijkste drijfweer achter CîME is de impact die ze kunnen hebben in Nepal. Zo loopt er onder andere een succesvol scholenproject en een project voor moeders die zelfstandig abrikozenpitolie kunnen ontginnen naast hun dagelijkse taken bij hun thuis en zo een zelfstandig, eigen inkomen kunnen vergaren. Het gamma van CîME wordt niet getest op dieren en de verpakkingen zijn recycleerbaar. Ze doen erg veel onderzoek naar geuren en texturen. Typisch is ook dat de producten multifunctioneel zijn en geschikt voor verschillende doeleinden zodat je niet te veel nodig hebt voor een goed resultaat. Ook leuk om te weten: alle producten mogen worden gebruikt tijdens de zwangerschap , met uitzondering van de Himalaya balsem (omwille van de essentiële oliën die er in zitten). Op de verpakking van elk product staat duidelijke uitleg en tekeningen die stap voor stap de skincare routine of het gebruiksgemak van elk product uitlegt.  De producten van CîME zijn  goed voor je huid, zien er mooi uit én zijn 100% bio.  Daar zit de kracht van dit Belgisch skincare merk.  Let's be honestly beautiful!