Ecologische maandverbanden - nacht - 10 stuks

Staat: Nieuw product

Naty

NY024

Hou je van natuurlijk? Dan zijn deze nacht maandverbanden van ecologische oorsprong echt iets voor jou.

Vrij van plastiek, vrij van zorgen. Dit Naty maandverband beschermt, is zacht voor de huid en bovendien 100% milieuvriendelijk dankzij het gebruik van natuurlijk en bio-afbreekbare materialen.

2,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8176965

Ecologisch nacht maandverband - 10 stuks

  • Absorberend gedeelte uit 100% chloorvrije pulp
  • Film op basis van maïszetmeel GMO-vrij. 100% composteerbaar.
  • Bovenste laag uit natuurlijke materialen gemaakt. Zonder plastic. 100% composteerbaar.
  • Zacht voor de huid, milieu-vriendelijk
  • Op basis van natuurlijke en hernieuwbare materialen
  • Inlegkruisje met een zachte toplaag op basis van natuurlijke houtslijp
  • De maïsfilm is tegelijkertijd een bestand tegen vloeistoffen en natuurlijk luchtdoorlaatbaar.
  • 100% chloorvrij

Naty by nature is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten voor mama en baby en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn, hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn en dat kiezen voor natuurlijk makkelijk kan zijn. Ze maken hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
107100.09
  • Door Anonymous A.
  •  de 28/06/2019
Comfortabel en zacht
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.