Perineum massageolie - 50 ml

Stimuleert de doorboeling en soepelheid van het weefsel

Staat: Nieuw product

Weleda

BF018

Iedere vrouw hoopt op een bevalling zonder scheuren of knip. Regelmatig masseren van het perineum (het gebied tussen vagina en anus) met Perineum Massageolie van Weleda helpt om dit soepeler te maken en zodat het beter in staat is om mee te bewegen tijdens de bevalling.

14,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3006887

Werking: De massagebewegingen van het perineum stimuleren de doorbloeding en bevorderen de soepelheid van het weefsel, terwijl de fijne amandelolie en tarwekiemolie de elasticiteit verhogen en het weefsel losser maken. Hierdoor verklein je de kans op inscheuren of inknippen tijdens je bevalling. De compositie van etherische oliën van scharlei en rozen zorgt voor een aangename, milde geur. De Perineum Massageolie kan vanaf de 34e week van je zwangerschap gebruikt worden.

Gebruik: Masseer het perineum (het gebied tussen vagina en anus) regelmatig met Perineum Massageolie, vijf tot tien minuten en drie tot vier maal per week.

Voor wie? Voor zwangere vrouwen, om het perineum voor de bevalling soepeler te maken, zodat de kans op inscheuren of knip afneemt.

Tip: Masseer het perineum na een bad of douche, dan is het weefsel al een beetje zacht geworden en veert het gemakkelijk mee met de massage.

Wat zit er in de Perineum Massageolie?
Amandelolie verzorgt de huid zacht, maakt haar soepel en werkt rustgevend op een gevoelige huid.
Tarwekiemolie reguleert het vochtgehalte van de huid, bevordert de doorbloeding en ondersteunt het herstellend vermogen van de huid.
Etherische rozenolie (Rosa damascena) ondersteunt de huidregeneratie en brengt je geestelijk in balans.
Etherische olie van muskaatsalie heeft een ontspannende en losmakende werking op het weefsel.
Overige etherische oliën, waaronder lavendel en geranium, werken als geurstof en hebben een conserverende werking.

Ingredients (INCI): Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Triticum Vulgare (Wheat) Germ Oil, Fragrance (Parfum)*, Limonene*, Linalool*, Citronellol*, Geraniol*, Eugenol*.
* from natural essential oils

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.050.110.050.12
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.