Calendula baby - Biologisch crèmebad - 200 ml

Ideaal voor een ontspannend badje voor je baby

Staat: Nieuw product

Weleda

HA031

Het Calendula extract in dit baby crèmebad, kalmeert en verzacht het tere babyhuidjes zonder het bloot te stellen aan schadelijke stoffen. Zo kan je je kleintje met een gerust hart laten genieten van een zalig badje om daarna eens goed te knuffelen met je streelzachte en frisgewassen hartendief.

12,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3006292

Het Calendula Crèmebad van Weleda werd ontworpen voor het bad van de allerkleinsten nog ontspannender te maken. Een mengeling van zoete amandelolie en sesamolie van biologische kwaliteit. Beschermt tegen uitdroging en houdt de huid zacht en soepel. Dermatologisch getest.

Calendula beschermt en kalmeert

Calendula is het hoofdingrediënt van deze babyverzorging. Deze plant staat bekend om haar herstellende kracht en heeft een beschermend, verzorgend en kalmerend effect op de huid van jouw baby.

Mooi, puur, en vol zonneschijn. Calendula staat symbool voor dankbaarheid, genegenheid en liefdevolle herinnering.

Inhoud: 200 ml

_

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.070.170.030.23
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.