Ecologische baby body lotion - 200ml

Staat: Nieuw product

Naty

NY027

Baby's, vooral pasgeborenen, hebben een gevoelig huidje dat door wisselende weersomstandigheden een beetje extra hulp kan gebruiken om uitdroging te voorkomen en gehydrateerd te blijven.

Deze gecertificeerde ecologische Naty babylotion is bewezen mild en zacht voor de babyhuid. Een lichte formule die diep in de huid trekt, zonder een vettig laagje achter te laten.

9,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 8245593

Ecologische baby body lotion van Naty, gemaakt uit plantaardige, natuurlijke en gecertificeerde biologische materialen. Verzacht de gevoelig huid voorzichtig en is zacht genoeg voor dagelijks gebruik.

Inhoud: 200 ml

Ingrediënten: vol met biologisch geteelde olijfolie, zonnebloemolie en aloë barbadensisblad. De zonnebloemolie is verrijkt met de Omega-6-vitamine en heeft een verstevigend effect op de huid. Vooral aloe barbadensis staat bekend om zijn helende en vochtinbrengende eigenschappen.

De verpakking is gemaakt van natuurlijk suikerriet, en zijn volledig recycleerbaar

Gebruiksadvies: Giet een hoeveel (ongeveer de grootte van een hazelnoot) in je handen en wrijf de huid van je baby in om deze te beschermen tegen uitdroging. Met extra liefdevolle aanrakingen geef je je kleintje een zachte massage met behulp van onze bodylotion. Biologische olijfolie is een heerlijke traktatie voor de gevoelige huid.

____

Naty by nature is terecht trots op de erkenning die hun luiers, verzorgingsproducten en reinigingsdoekjes krijgen. De concurrentie mag dan groot zijn,hun producten bewijzen elk jaar weer dat ze voor niemand bang hoeven zijn. Als leverancier van de beste ‘groene’ luiers ter wereld maken ze hun slogan “Kies groen zonder in te leveren op kwaliteit” meer dan waar.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.22
  • Door Anonymous A.
  •  de 16/07/2021
Zeer tevreden mooi merk
Naty - Met dit Zweeds merk kies je groen zonder in te boeten op kwaliteit. Naty is een toonaangevend innovatief eco-bedrijf en hun filosofie is duidelijk: ze willen overal ter wereld milieuvriendelijke verzorgingsproducten bieden voor zowel moeder als kind. Meer dan 20 jaar geleden opgericht door Marlene Sandberg, moeder van twee jongens en bedrijfsjuriste. Zoals vele mama's een bezige bij, maar wel eentje met een ontluikend gevoel van milieubewustzijn. "Net als veel mensen van mijn generatie werd ik steeds milieubewuster,” aldus Marlene. “Tegelijkertijd had ik een druk leven en ik zag het wassen van luiers niet in dat schema passen.” Het was in die tijd dat Marlene een krantenartikel las wat ging over de schadelijke effecten van wegwerpluiers op het Zweedse milieu. Elke Zweedse baby was gemiddeld verantwoordelijk voor een halve ton vuile luiers per jaar. Dus de luiers bleven zich opstapelen, mede als gevolg van het materiaal dat gebruikt werd in de traditionele wegwerpluiers. Na vijf jaren van hard werken, onderzoek en ontwikkeling, richtte Marlene Naty by Nature Babycare op en lanceerde ze de meest milieuvriendelijke wegwerpluier op de markt. Dit werd gevolgd door de lancering van een lijn van babyverzorgingsproducten variërend van huidverzorging en doekjes, tot luiers en pull-on broekjes. Naty by Nature Babycare eco luiers is de absolute nummer één en het groene alternatief als het gaat om wegwerpluiers. Ze proberen zo veel mogelijk natuurlijke producten te gebruiken in hun ecologische luiers en blijven hier na 20 jaar nog steeds in evolueren. Ze willen de schadelijke gevolgen voor het milieu verminderen en nemen geen genoegen met de gulden middenweg. Hun concurrentie bestaat veelal uit veel grotere bedrijven maar toch blijven zij, en wij, geloven in hun visie, in hun producten en in u.