Baby reinigingswater voor gezicht, lichaam & billetjes - Reisformaat 100 ml

Compacte verpakking van natuurlijk micellair water voor kleintjes

Staat: Nieuw product

Bebio

5413393001274

Onderweg een vuile snoet afkuisen of ontplofte luier wegwerken? Dan komt dit compact reinigingswater van natuurlijke oorsprong écht goed van pas.

Het reinigt, verfrist, verzacht en laat vooral een heerlijk frisse geur achter. Dit verdient met stip een plaatsje in je luiertas, toiletzak of handtas.

3,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

Reisformaat BEBIO Reinigingswater Baby voor gezicht, lichaam en billetjes is een handige kleine verpakking voor in je luiertas of op reis. Dit verzorgingsproduct voor gezicht, lichaam en billetjes kan je vanaf de geboorte gebruiken. Het verfrist, verzorgt en laat een heerlijke geur na.

  • Reinigt de huid van jouw baby en verwijdert onzuiverheden.
  • Verzacht roodheid en huidirritatie.
  • Verfrist en laat een aangename geur achter.
  • Glycerine: hydrateert en beschermt
  • BIO kamille water: verzacht en versoepelt
  • 100% betrouwbare ingrediënten
  • Geschikt vanaf de geboorte
  • Dermatologisch getest

Leuk weetje: de reeks BEBIO mini’s is speciaal ontworpen om te hergebruiken en hervullen met jouw favoriete BEBIO babyverzorgingsproducten in groot formaat.

Hoeveelheid: 100 ml

Gebruiksadvies: aanbrengen met een wattenschijfje of de hand op het gezicht, lichaam en de billetjes van uw baby. Voorzichtig afdrogen, en super handig, afspoelen is niet nodig.

Ingrediënten: INCI: Aqua, Chamomilla Recutita Flower Water*, Glycerin, Benzyl Alcohol, Caprylyl/Capryl Glucoside, Parfum, Ethyl Lauroyl Arginate HCL, Cinnamic Acid, Sodium Benzoate, Arginine, Potassium Sorbate  

*Ingrediënten uit de biologische landbouw

_

Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten, in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes, billenzalf, zeep en ecologische billendoekjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.12
Bebio is een Belgisch merk dat ouders voorziet van de beste verzorgingsproducten voor hun kinderen zonder een grote impact op het milieu. Natuurlijk hoeft niet duur of moeilijk te zijn. Heel de familie kan er gebruik van maken van de kwaliteitsvolle bio verzorgingsproducten , in hun gamma zitten onder meer bodycrèmes , billenzalf , zeep en ecologische billendoekjes .