Calendula baby - weer en windbalsem - 30 ml

Extra bescherming voor de babyhuid tegen streng weer

Staat: Nieuw product

Weleda

HA196

Bij koud en guur weer krijgt dat babyhuidje het soms hard te verduren. Ter bescherming kan je deze weer en windbalsem bovenhalen. Een rijke crème naar een natuurlijk recept van Weleda, maakt de huid zacht, gaat irritatie tegen en is dé favoriet van vele mama's.

8,49 €

6,80 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3006296

De Calendula Weer- en Windbalsem van Weleda, op basis van amandelolie is watervrij en biedt daardoor extra bescherming tegen streng weer. Het gaat uitdrogen van de huid tegen, maakt de huid zacht, gaat irritatie tegen en onderhoud de natuurlijke functies van de opperhuid.

Calendula beschermt en kalmeert

Calendula is het hoofdingrediënt van deze babyverzorging. Deze plant staat bekend om haar herstellende kracht en heeft een beschermend, verzorgend en kalmerend effect op de huid van jouw baby.

Mooi, puur, en vol zonneschijn. Calendula staat symbool voor dankbaarheid, genegenheid en liefdevolle herinnering.


Werking: Deze rijke crème, op basis van amandelolie, beschermt de ruwe en schrale (gezichts)huid tegen gure weersomstandigheden en maakt haar weer zacht en soepel. De crème legt een beschermende laag op de huid zonder de poriën af te sluiten. Daarbij bevat deze crème bijenwas en lanoline. Deze stoffen laten de huid correct ademen. Het thermisch en beschermend effect van Calendula-extract (biodynamisch geteeld) geeft een herstellende en structurerende functie dat de gevoelige huid van de allerkleinsten beschermt.

Samenstelling: Amandelolie, Lanoline, Bijenwas, Calendula extract, Compositie van natuurlijke essentiële oliën.

Gebruik: Smeer, voor je kinderen naar buiten gaan, de Weer en Windbalsem dunnetjes op het gezicht en vergeet daarbij de oren en lippen niet. De balsem kan ook goed op de handen worden gesmeerd.

Inhoud: 30 ml

_____

Weleda biedt al bijna 100 jaar lang een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten aan die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je hartendief en jezelf met al het goede uit de natuur en kan je zorgeloos van elkaar genieten.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.040.110.040.05
Weleda - Al 95 jaar biedt Weleda een breed aanbod van natuurzuivere verzorgings- en gezondheidsproducten die de gezonde natuurlijke krachten van je eigen lichaam én van dat van je kind ondersteunen. Zo verzorg je je kind en jezelf met al het goede uit de natuur. Weleda staat voor biologische teelt, eerlijke handel en milieuvriendelijke productiemethoden. En boven alles staan ze voor de natuur. Omdat de natuur als de beste weet wat het beste is voor ons. Alles is dierproefvrij en gemaakt op mens- en natuurvriendelijke manier. Ze bevatten geen synthetische stoffen, bewaarmiddelen , siliconen of ingrediënten van minerale oorsprong.