Vormenpuzzel met 4 blokken uit siliconen - Star

Duurzame, stevige eerste legpuzzel voor de allerkleinsten

Staat: Nieuw product

Petit Monkey

PS231

Leer je mini over vormen en kleuren met deze wondermooie legpuzzel voor de allerkleinsten. Fijn speelgoed om te leren sorteren.

De siliconen vormpjes zijn open en dus makkelijk vast te nemen, de puzzelstukjes mogen ook 'geproefd' worden door de allerkleinsten ;-) geen nood dus als ze in het mondje belanden.

21,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : PMG027

SamenstellingenSiliconen
TypePuzzels
KleurMeerkleurig
# Puzzelstukken1-10 stukken

Vormenpuzzel Star van PETIT MONKEY heeft 4 stukken en is geschikt voor kinderen vanaf 0 jaar. Een eerste puzzel zorgt voor fijn eerste speelmomentjes en draagt ook bij tot de ontwikkeling van de fijne motoriek van je kindje.

Leuk weetje: de kinderpuzzel komt verpakt in een mooie doos: ideaal en instragramproof speelgoed voor een eerste verjaardag

Materiaal: 100% voedselveilig siliconen - robuust en onbreekbaar materiaal
Afmetingen: 12,5 x 12,5 x 4 cm
Aantal puzzelstukjes: 4
Aanbevolen leeftijd: vanaf 0 jaar

_

PETIT MONKEY - voorheen PSikhouvanjou - heeft collecties die instant tot de verbeelding spreken van zowel kindjes als ouders. Van eye-catching schooltassen tot instagramproof speelgoed en duurzaam kinderservies. Dit Nederlands merk matched perfect met De Kleine Zebra en is een must-see kindermerk voor elke moderne jonge familie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.28
  • Door Anke B.
  •  de 12/11/2022
Leuk om de vormen te leren kennen. Niet alleem mooi maar ook goed van kwaliteit!
Petit Monkey - Vanuit een passie voor een kleurrijke, illustratieve kinderwereld ontwikkelt Petit Monkey (voorheen PSikhouvanjou) een fantasierijke collectie woonaccessoires en hebbedingen voor kids. In samenwerking met bekende illustratoren ontwerpt dit Nederlandse merk dessins en prints die tot de verbeelding spreken, maar bovenal garant staan voor vreugde bij groot en klein. Posters, melamine tableware of nesting dolls - van Petit Monkey word je meteen blij!