Familie puzzel - 500 stukjes - Solar System

Grote legpuzzel met illustraties van planeten

Staat: Nieuw product

Crocodile Creek

BER529

Beleef urenlang puzzelplezier met deze grote legpuzzel van Crocodile Creek. Laat de kids de eenvoudige delen in elkaar puzzelen terwijl de volwassenen de moeilijkere delen aanpakken. De perfecte puzzel voor het hele gezin!

17,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3828872

TypePuzzels
Leeftijdvanaf 5 jaar
# Puzzelstukken101-500 stukken

Solar System puzzel van Crocodile Creek bestaat uit 500 stukjes met planeten van ons zonnestelsel. De reeks familie puzzels van Crocodile Creek kan je individueel maken of in groep en zijn geschikt voor alle leeftijden.

Leeftijd: voor alle leeftijden (vanaf 5 jaar)
Materiaal: karton
Afmetingen puzzel: 61 x 46 cm
Afmetingen doos: 20 x 20 x 5 cm

_

Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt uniek kwalitatief speelgoed en leuke kleurrijke spulletjes voor kinderen. Van puzzels, over ballen tot eetgerei.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Crocodile Creek - Het Amerikaanse merk Crocodile Creek maakt mooi en kwaliteitsvol speelgoed en andere spulletjes voor kinderen. Kleurrijke ballen en puzzels, maar ook rugzakjes en eetgerei. Innovatief speelgoed voor uren speelplezier. Animalia Collectie van Bob Kolar De  Bob Kolar Collectie heeft super leuke spulletjes voor kinderen. Van houten stapelblokken en mini speelballen tot handige drinkbussen en meeneem brooddozen . Elk product is beeldig afgewerkt met illustraties van schattige diertjes. Illustratieve Collecties van Rebecca Jones Deze prachtige collectie heeft onder meer puzzels met handgetekende taferelen van Rebecca Jones . De tekeningen zitten vol fijne details die ervoor zorgen dat elk product tot leven komt. 36 Dieren Collectie De  36 Dieren Collectie is een verzameling van leerrijke memory spelletjes en puzzels voor kids. Elk product bevat een creatieve leeromgeving om 36 verschillende dieren of diersoorten te leren kennen. Beschikbaar in het Nederlands, Frans, Duits en Spaans. Eco-vriendelijke Collectie Voor de eco lovers heeft Crocodile Creek een  eco-vriendelijke collectie ontworpen. Van RVS drinkflessen over stevige brooddozen en isothermische lunchtassen . Allemaal absolute musthaves voor op school, kamp en vakantietripjes!