Natuurhistorisch museum puzzel - 100 stuks

Grote kinderpuzzel in kartonnen minikoffer met een stoffen handvat

Staat: Nieuw product

Janod

JS502

Dinomania bij de Kleine Zebra (73)

Wie heeft er zin in een bezoekje aan het museum? Bewonder levensgrote dinosaurussen en herontdek grote klassiekers uit de geschiedenis met deze 100-delige kartonnen puzzel.

Rijk aan details dus ideaal om te leren en te observeren. Een ideale manier om de behendigheid en het geheugen van kinderen te ontwikkelen en tegelijkertijd plezier te hebben.

14,96 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : J02606

SamenstellingenKarton
TypePuzzels
Leeftijdvanaf 6 jaar
# Puzzelstukken41-100 stukken

Natuurhistorisch museum puzzel met 100 puzzelstukjes uit de collectie van JANOD is een plezier om te maken voor jong en oud vanaf 6 jaar. Na het puzzelen kan je alle stukjes makkelijk opbergen en zelfs meenemen in de mooi koffer. Deze legpuzzel wordt geleverd met een poster die als sjabloon dient omje kind te begeleiden bij het puzzelen.

Afmetingen: 50 x 40 cm

Aantal puzzelstukjes: 100

Materiaal: gerecycleerd karton, deze met plantaardige inkt versierde puzzel is gemaakt in Frankrijk.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000
Janod - Dit speelgoedmerk uit Frankrijk is gevestigd in de Jura, het gebied waar al jarenlang een traditie heerst van productie van houten speelgoed. Janod maakt sterk, kindvriendelijk en educatief speelgoed. Simpel en eenvoudig om mee te spelen. Janod weet de juiste kleuren te kiezen in combinatie met leuke designs. Spelen maar! Maak je kinderen gelukkig met Janod speelgoed De filosofie ‘ Play Different ’ van Janod baseert zich op 3 belangrijke pijlers: design, verbeelding en leren. Janod creëert met een heel team stijlvol speelgoed die kinderen even doet ontsnappen aan de realiteit en hen doet dromen, leren en fantaseren. Duurzaam speelgoed met oog voor detail Elke dag zet Janod in op hun expertise om uniek speelgoed en spelletjes te maken met behulp van natuurlijke materialen. Elk product doorgaat een creatief en kwalitatief proces om onze kleintjes het allerbeste te bieden.
Collectie Dinomania bij de Kleine Zebra
Inspiratie en stories