Magneetboek Magna Carry - Space Explorer

Opvouwbare magnetische speelscène in ruimte thema

Staat: Nieuw product

Tiger Tribe

BER541

Wie droomt ervan om astronaut te worden? Met deze magneetset kan je elke keer opnieuw je eigen ruimtereis maken. Beman raketten en vlieg shuttles in alle soorten en maten, plant je vlag op de maan of maak een ruimtewandeling zonder zwaartekracht.

Magna Carry is super draagbaar, makkelijk mee te nemen speelgoed en perfect voor op café en op reis. Verkrijgbaar in verschillende thema's.

19,99 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 3761215

TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 3 jaar
Thema's en onderwerpenRuimte

Magneetboek Magna Carry Space Explorer van TIGER TRIBE is duurzaam en compact reisspel waar kinderen keer na keer nieuwe scènes kunnen maken en hun fantasie de vrije loop kunnen laten. Laat je kleine astronaut naar het zonnestelsel vliegen met een fantastisch geïllustreerde uitvouwbare, magnetische speelscène. En als ze klaar zijn, is inpakken super eenvoudig dankzij het stickervel met contouren op de koffer, daarna gewoon toevouwen en dankzij de handvaten makkelijk overal mee naar toe te nemen.

Deze set bestaat uit: 2 vellen met uitdrukmagneten en 1 magnetisch speelboek

Afmetingen: 25 x 24 x 1 cm

Leeftijd: vanaf 3 jaar

_

Een lifesaver zowel thuis maar vooral onderweg: moet je even wachten bij de dokter, terwijl grote zus danst of je een lange reis plant met de auto ... dan is de collectie TIGER TRIBE daar om je te redden. Ze hebben geweldige speelsets, compacte creatieve sets en meer. Alles past perfect in je tas. In geweldige kleuren en van uitstekende kwaliteit. Hier mee zal je scoren!

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Ontdek de creatieve collectie van TIGER TRIBE! In deze tijden van digitale overbelasting zijn de Tiger Tribe-cadeaus precies waar ouders en kinderen naar verlangen. Hun missie? (Terug) plezier vinden in spelen! TIGER TRIBE doet verbeelding bloeien en speelt perfect in op de aangeboren fantasie van kinderen. Geweldige, creatieve speelsets om mee te scoren! De rijke collectie, ruime keuze, verschillende knappe design, prijs/kwaliteit ... zijn maar enkele redenen waarom dit jonge merk perfect past in De Kleine Zebra familie. Alle producten zijn ontworpen door het fantastische ontwerpteam van Tiger Tribe, gevestigd in Melbourne, Australië. Tiger Tribe-producten vrolijken elk speelmoment op en zijn de leukste cadeautjes om te geven én te krijgen!