Magnetisch reisspel - Wie ben je?

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO105

Ook onderweg kan je deze klassieker van formaat spelen. Dankzij het compacte formaat en de leuke handgreep neem je dit spel overal mee naartoe. Lison, Paul, Sam, ... wie ben jij?

Met de rode kruisjes vinkt je stap voor stap af wie het niet is en elke ronde wordt je een beetje wijzer. Tof spel voor on the road, op vakantie of om cadeau te doen.

14,90 €

Product niet beschikbaar

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713142

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeReisspelletjes*
Leeftijdvanaf 5 jaar

Magnetisch reisspel Wie ben je? uit de Aujourd'hui c'est mercredi collectie van Moulin Roty. Dit reisspel is een klassieker en is makkelijk open en toe te klappen dankzij zijn compacte reisformaat en handvat neem je hem overal met je mee naartoe. Ideaal om je kleintje onderweg creatief bezig te houden. Er staan nummers op de prentjes zodat kleintjes die de namen nog niet kunnen lezen ook kunnen meespelen. Een leuk en origineel geschenkidee!

Inhoud spel: 2 magnetische speelborden, 24 plaatjes met personages, rode magnetische kruisjes

Afmetingen: 18 x 15 cm

Materiaal: karton en magnetische plaat

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.