Magnetisch reisspel - Wie ben je?

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO105

Ook onderweg kan je deze klassieker van formaat spelen. Dankzij het compacte formaat en de leuke handgreep neem je dit spel overal mee naartoe. Lison, Paul, Sam, ... wie ben jij?

Met de rode kruisjes vinkt je stap voor stap af wie het niet is en elke ronde wordt je een beetje wijzer. Tof spel voor on the road, op vakantie of om cadeau te doen.

16,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 713142

CollectieAujourd'hui c'est mercredi
TypeMagneetspelletjes
Leeftijdvanaf 5 jaar

Magnetisch reisspel Wie ben je? uit de Aujourd'hui c'est mercredi collectie van Moulin Roty. Dit reisspel is een klassieker en is makkelijk open en toe te klappen dankzij zijn compacte reisformaat en handvat neem je hem overal met je mee naartoe. Ideaal om je kleintje onderweg creatief bezig te houden. Er staan nummers op de prentjes zodat kleintjes die de namen nog niet kunnen lezen ook kunnen meespelen. Een leuk en origineel geschenkidee!

Inhoud spel: 2 magnetische speelborden, 24 plaatjes met personages, rode magnetische kruisjes

Afmetingen: 18 x 15 cm

Materiaal: karton en magnetische plaat

Leeftijd: vanaf 5 jaar

Aujourd'hui c'est mercredi van Moulin Roty is een collectie vol speelplezier. Want hé het is woensdagmiddag, klaar om een hele middag te spelen? Deze collectie is geïnspireerd op het speelgoed van vroeger en is ideaal voor een middag (buiten)spelen of om mee op reis te nemen. Allemaal compacte spelletjes voor uren en uren speelplezier.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty... Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Moulin Roty, speelgoed van gisteren voor kinderen van vandaag!