Reizen met kids: wat zit er in mijn vakantiekoffertje?

14.08.2019

Beeld je in... een reis waar de kinderen vragen 'Mama, we zijn er toch nog niet é?', een stille achterbank, voorbeeldige kindjes op het vliegtuig, ... Op vakantie vertrekken is top maar geef toe de reis ernaartoe is met kinderen niet altijd even prettig. Toch is er een weg, allemaal met 1 simpele tip: maak een vakantiekoffer vol unplugged entertainment voor jouw kapoen(en).

Blije zichtjes verzekerd en wie weet rust (!) voor mama en papa. Daar zeggen we toch geen nee tegen?! ^_^

#1 - Kies voor elk kind een SUPERTOF KOFFERTJE!

vakantie koffer tips voor onderweg met kidsvakantie koffer tips voor onderweg met kids

Begin bij het begin! Voor je je koffertje kan vullen, moet je er natuurlijk eentje kiezen. We hebben er leuke: uit karton, multifunctionele die je ook als koeltasje kan gebruiken - zo blijven de snackjes ineens fris - en duurzame uit stof die lekker lang meegaan. Kiezen maar!

Kies een vakantiekoffertje >

#2 - Magnetische reisplezier en reispelletjes ON THE ROAD

vakantie koffer tips voor onderweg reisspulletjesmet kids

En dan wat steken we erin? Allereerst toffe spelletjes die je zowel onderweg als ter plaatse kan spelenMOULIN ROTY heeft er magnetische en HABA een reeks compacte reisspelletjesWEE GALLERY heeft dan weer toffe rijgkaarten. Alles past perfect in je mini reiskoffer voor top-entertainment!

vakantie koffer tips voor onderweg reisspulletjesmet kids

Voor de iets grotere kinderen zijn er de pocketboekjes van GEZINNIG, die zorgen ervoor dat de conversatie nooit stilvalt en je altijd iets nieuws hebt om over te 'kletsen'. Super leuk voor onderweg of op een gezellige vakantieavond.

Reispelletjes en leuke spelletjes voor op vakantie >

#3 Oneindig veel tekenplezier met JAQ JAQ BIRD

jaq jaq bird krijtboekjes krijtkleurboekjes voor onderweg

jaq jaq bird krijtboekjes krijtkleurboekjes voor onderwegjaq jaq bird krijtboekjes krijtkleurboekjes voor onderweg

Tekenen is hier altijd een succes, maar papier, stiften etc meenemen op reis is niet altijd even handig, om nog maar van de papierverspilling te zwijgen als ze keer op keer opnieuw willen beginnen ... Gelukkig hebben we voor jou dé oplossing: JAQ JAQ BIRD, een nagelnieuw merkje in onze shop vol herbruikbare kleurkrijtboekjes, stofvrije krijtjes en uitwisbare niet giftige stiften die zeker niet mogen ontbreken in jullie reiskoffertje!

jaq jaq bird krijtboekjes krijtkleurboekjes voor onderweg

Creativiteit kent geen grenzen dankzij deze oprolbare placemats, herbruikbaar en afwasbare krijtboekjes en zachte boterkrijtjes. Het houdt je mini artiest op een creatieve - en unplugged - wijze zoet nu op vakantie - maar ook straks als jullie weer thuis zijn, op restaurant, in de wachtzaal van de tandarts, ... overal!

Kies jouw supertoffe Jaq Jaq Bird kleurboek >

#4 Elke zoveel km, een mini cadeautje om naar uit te kijken

Ook leuke koffervulling zijn mini-cadeautjes: kleine schatten die je als beloning na elke 100 km of zelfgekozen mijlpaal mag openen. Niets groots maar wel super leuk entertainment en iets om naar uit te kijken zodat de reis tastbaarder wordt. Een mini kleurboekjeverrekijker voor naar de bergen te turen vanop de achterbank of een set leuke stickers ... soms is er niet veel nodig om een kinderhartje sneller te doen slaan.

mini cadeautjes

Leuke tip: pak je mini cadeautjes in, dan is er toch nog een verrassing als je kleintjes hun vakantiekoffer openen.
We hebben stickers van DJECO, magisch mini speelgoed van MOULIN ROTY en PLAN TOYS of kies je liever zelf? Geen probleem onze webshop staat vol ;-)

mini cadeautjes

#5 Ook babybroer of -zus kan je moeiteloos entertainen onderweg

babyspeelgoed voor onderweg baby entertainment op reis

Voor de allerkleinsten is een koffertje misschien niet nodig maar dan nog is het handig om terwijl je reist af en toe een interessant speeltje boven te 'toveren'. Gelukkig hebben we een ruime collectie babyspeelgoed voor onderweg. Van interessante wagenspanners die ook perfect op de maxi cosi passen, tot hangspeeltjes, bijtringen, boekjes, ...

babyspeelgoed voor onderweg baby entertainment op reis

Scoor het tofste babyspeelgoed voor onderweg >

We hopen dat jullie geïnspireerd zijn en wensen jullie een veilige, leuke vakantie samen!