Geweldig reis-doeboek met uitscheurbare kaarten

Staat: Nieuw product

Gezinnig

KZ19194

Kies een kaart, scheur ‘m uit en speel zintuigenbingo, nummerbordscrabble of hou een regendruppelrace.
Vakantieklets! editie 2 is een boekje...

8,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Kies een kaart, scheur ‘m uit en speel zintuigenbingo, nummerbordscrabble of hou een regendruppelrace.
Vakantieklets! editie 2 is een boekje met 24 uitscheurbare kaarten. Opdrachten die je kunt doen op 1 m². Bijvoorbeeld in de auto of in het vliegtuig, of als je moet wachten bij een restaurant. En opdrachten waarbij je meer m² tot je beschikking hebt, op de camping of op het strand.

Op de voorkant van iedere kaart staat een geïllustreerde opdracht. Op de achterkant een korte uitleg, ruimte voor notities (datum, plek, het weer, je humeur) en extra vragen om te kletsen.Zo heb je altijd een kwartiertje pret bij de hand! Je kunt immers niet de hele Route du Soleil filmpjes kijken. En hoe fijn is het om niet alle spelletjes zelf te hoeven verzinnen, ouders hebben immers ook vakantie.

Formaat: 16 x 10,5 cm.
Aantal pagina's: 48 (24 geperforeerde kaarten)
Leeftijd: 6+
Deze editie 2 heeft een compleet andere inhoud dan de eerste editie.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
16100.135
Gezinnig - De initiatiefnemers van gezinnig zijn Wendy Houben en Rianne van Essen. De een studeerde bedrijfseconomie, de ander communicatie. Allebei moeder van twee kleine kinderen. Na diverse banen lonkte het zelfstandig ondernemerschap met als belangrijkste drijfveer medemoeders te motiveren om van de baan als ceo van de thuisBV een hele fijne te maken! Gezinnig biedt een gevarieerd aanbod om de boel thuis prettiger te organiseren. Ze hebben nagedacht over hoe je de dagelijkse dingen sneller of leuker kunt uitvoeren. Waarmee ben je als ouder daadwerkelijk geholpen in de drukke (duo)baan van je gezin?