wagenspanner panda

Gehaakte wagenspanner panda

Staat: Nieuw product

Sebra

SEB029

Zie ze dansen! Laat je kindje rustig worden bij op en neergaande panda'tjes aan het wagenspanner koord van Sebra.

Leuk hebbeding en ook een prima kraamcadeau voor kersverse mama's en papa's!

34,95 €

Waarschuwing: laatste item(s) op voorraad!

Zet op mijn verlanglijstje

Leuk speeltje van Sebra met bolletjes en poppetjes van Panny de panda om je kindje te laten wegdromen tijdens een leuke wandeling of om naar te kijken als ze net wakker worden van een zalig dutje. De wagenspanner bestaat uit gehaakte panda'tjes en kan vastgemaakt worden aan een draagmand, maxicosi of autostoel met de plastiek ringen.

Het Deense Sebra staat voor moderne, functionele ontwerpen in rustige en altijd stijlvolle kleuren. Ze hebben een passie voor wat mooi is en dat voel je in elk van hun producten. Een groot deel van de collectie wordt met de hand gemaakt en er wordt zoveel als mogelijk gebruik gemaakt van natuurlijke materialen zoals hout, wol en eco katoen.

Materiaal: 100% katoen met polyester vulling en plastiek ringen.

Afmeting: 53 cm

Wasadvies: handwas.

 


Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0.20.040.120.12
Sebra Interior maakt prachtig Deens design. Sebra ontwerpt en produceert meubels, beddengoed en andere accessoires voor kinderen en hun kamertjes. Het bedrijf werd opgericht door Mia Dela in 2004. Mia werd opgeleid als ontwerper op de Sjoel design school in Kolding in 2001. Toen ze de kamer van zoontje Gustav wou decoreren vond ze geen leuke design interieur spulletjes van goede kwaliteit naar haar smaak. Dat was het begin van Sebra. Sebra Interior brengt een modern design en een innovatieve keuze aan kleuren, gecombineerd met oude vormen van handwerk zoals haken en breien. Een groot deel van de collectie is handgemaakt en van natuurlijke materialen zoals hout, wol en katoen. Materialen die de fantasie van kinderen prikkelen enerzijds en anderszijds ook voldoen aan de eisen voor kwaliteit en creativiteit van mama en papa.

product referentie :8010301