Fijn buggyboekje - Beer

Staat: Nieuw product

Haba

HAB437

Kleine boekenwurmen verdienen een lekker zacht boekje om in te bladeren, naar te kijken en aan te voelen ... de verschillende structuren en zachte knisperpapier in de pagina's maken dit buggyboekje perfect entertainment voor jouw kleintje.

Neem het boekje altijd mee dankzij de handige lus hang je het op 1-2-3 aan de buggy, het bedje of het autostoeltje en kan het 'lezen' beginnen.

5,95 €

4,76 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 304128

CollectieVoor baby's
TypeBaby broekjes
Leeftijdvanaf 6 maanden
Korting- 40 %

Zacht buggyboekje beer van Haba met 8 pagina's. Een eerste mini-prentenboek voor onderweg met knisperpapier in de pagina's, fijne tekeningen en een handige lus zodat het boekje nooit kwijt geraakt.

Afmetingen: 8 x 8 x 2 cm

Materiaal: katoen, velcro sluiting

Leeftijd: vanaf 6 maanden

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
8.51.58.50.01
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!