Unieke activiteitenspiraal Vos - Le Voyage d'Olga

Staat: Nieuw product

Moulin Roty

MRO135

Le voyage d'Olga - Moulin Roty (27)

Spelen ontdekken en zoveel meer, dit zacht okergeel vosje heeft alles in huis om je baby te entertainen.

De vos heeft oortjes met knisperpapier en aan de speelspiraal hangen ook 3 hangspeeltjes om naar te grijpen, aan te voelen en te knijpen. Leuk voor thuis én onderweg.

39,90 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 714079

CollectieLe Voyage d'Olga
TypeWagenspanners
KleurGeel
Leeftijdvanaf de geboorte

Wondermooie activiteitenspiraal Le Voyage d'Olga komt uit de collectie van Moulin Roty en is een lekker veelzijdig babyspeeltje met allerlei details om te ontdekken. Dit activiteitenspeeltje kan je zowel thuis aan je park als onderweg aan je baby's autostoel, buggy of draagwieg kan vastmaken.

Leeftijd: geschikt vanaf de geboorte

Materiaal: katoen, polyester , elastaan, plastic

Afmetingen: lengte 30 cm

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Moulin Roty - Er was eens een klein dorpje, Moulin Roty. Een dertigtal vrienden besloten om er samen te leven en te werken. Dit gezellig allegaartje van allerlei leeftijden, achtergronden en huishoudens knapte samen een oude boerderij op en transformeerde het in een klein speelgoedfabriekje. Vandaag kennen we Moulin Roty voor zijn kwaliteitsvol speelgoed en knipoogje naar ‘die goede oude tijd’. Hieronder lichten we de meest opvallende collecties toe uit het gigantische gamma speelgoed van Moulin Roty. Les Petits Collecties 'Les Petits' staat voor 'De Kleintjes' en dat mag je letterlijk nemen! In de Les Petits collecties beleven kleine kinderknuffels de leukste avonturen met hun grote knuffelfamilie of ' La Grande Famille '. Zo kan je op reis gaan met Olga de Gans in de collectie   La Voyage d’Olga of de jungle gaan verkennen met knuffelvriendjes in Dans la Jungle . Beleef muzikaal plezier met het olijke kattentrio van   Les Moustaches en slaap als een roos met de zingende leeuw en krokodil van Sous Mon Baobab . Mémoires d’Enfant Collecties Met de Mémoires d’Enfant collecties creëer je de mooiste herinneren voor je kindje. Stimuleer zijn of haar creativiteit met prachtige popjes, speeltjes, knuffels en bijpassende accessoires. De collecties Après la Pluie ,   Popipops en Dans la Ville bestaan uit kleine schattige mensjes en diertjes om alledaagse gebeurtenissen na te spelen. Hou je kleintje meer van magie? Dan geraakt die zeker betoverd door de collecties Il était une fois ,   Les Petites Merveilles en Les Parisiennes . Deze verfijnde knuffels en popjes doen je wegdromen naar het wondermooie Parijs, een magisch sprookjesland of een prachtige bloementuin.
Collectie Le voyage d'Olga - Moulin Roty
Inspiratie en stories