Activiteitensleutelbos - Boederij

Staat: Nieuw product

Lilliputiens

LL185

Jef, Alice, Ophélie, John en het kuiken dat in zijn schaal verstopt zit, draaien rondjes met een ring. Neem de rammelaar vast en ontdek wat ieder figuurtje voor jou in petto heeft.

Een variatie aan materialen, kleuren en geluiden maken van deze sleutelbos een ware ontdekkingsreis voor de kleintjes. 

33,50 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 83194

TypeBabyspeelgoed
KleurMeerkleurig
Leeftijdvanaf 6 maanden

Super leuke activiteitensleutelbos Boerderij van Lilliputiens, leuk om los mee te spelen, op te bijten, te ontdekken of op te hangen aan je babygym of autostoel. Voor in thuis mee te spelen of onderweg.

Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: polyester en kunststof, BPA vrij

_

Lilliputiens is een Belgisch merk dat ons origineel en kwalitatief speelgoed brengt in de meest bonte kleuren en gekke karakters. Je kan ervan aan dat ze je kwaliteit bieden en zonder meer in de smaak zullen vallen bij je kindjes.

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.111
Lilliputiens - Verwondering is de rode draad doorheen alle creaties van Lilliputiens. De magie van verborgen verrassingen, prikkels die nieuwsgierig maken, vormen die aan het denken zetten... ieder speeltje is een ontdekkingsreis.De talrijke mascottes van Lilliputiens hebben ieder hun eigen magisch universum, waarbinnen je kind zich eindeloos kan uitleven. Wie op zoek is naar stimulerend, hartverwarmend mooi en 100% veilig speelgoed, naar stukjes verwondering waar je zelf al helemaal gelukkig bij wordt, heeft met Lilliputiens precies dat in handen.