Ontdekkersspeeltje met spiegel - Kakelbont

Staat: Nieuw product

Haba

HAB476

Of je dit speeltje nu aan de babybox, het bedje of de autostoel hangt het zorgt altijd voor de nodige portie entertainment en plezier.

De spiegel is leuk om jezelf te bewonderen maar daarnaast is er ook een bijtring, vele verschillende labeltjes om te ontdekken en een velcro voor het tutje aan te bevestigen: dit ontdekkersspeeltje heeft alles om baby’s eindeloos te boeien. Bovendien is het fantastisch kleurrijk of heerlijk zacht, wanneer men het omdraait.

19,99 €

15,99 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 1304689001

CollectieVoor baby's
TypeHangspeeltjes
Leeftijdvanaf 6 maanden

Tof babyspeeltje Kakelbont van HABA voor thuis of onderweg met spiegel, opwindende voelelementen en effecten om te ontdekken. Met velcro-sluiting.

Afmetingen: 23 cm diameter
Leeftijd: vanaf 6 maanden
Materiaal: polyester, spiegelfolie

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
0000.15
  • Door Anonymous A.
  •  de 09/11/2021
Leuk ontwerp, spiegeltje spiegeltje aan de wand... Baby's vinden dit super !
HABA - Dit populaire Duitse merk is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook voor de productie van gezelschapsspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken.Houten speelgoed voor elke fase in de ontwikkelingKinderen zijn onze grootste schat. Daarom is het aan ons om hen op te voeden tot zelfstandige en creatieve mensen . Bij HABA creëren ze niet enkel speelgoed waar kinderen urenlang plezier beleven, maar elk stuk speelgoed is ook afgestemd op leeftijd waardoor kinderen tijd en ruimte krijgen om zich te ontwikkelen.Duurzaam speelgoed voor een beter milieuHABA zet steeds in op een duurzame productie van speelgoed en op actieve milieuzorg. Zo wordt al hun speelgoed gemaakt van milieuvriendelijke materialen zoals hout, duurzame bosbouw, stof, kunststof en karton. Kwalitatief, duurzaam én wondermooi speelgoed dus!Prachtige collecties aan kinderspeelgoedHABA heeft een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen , lappenpoppen , poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends , puzzels, gezelschapsspelletjes , maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes. Ontdek snel dit fantastisch kindermerk!