Interessant ontdekkersspeeltje - Rups Mina *

Staat: Nieuw product

Haba

HAB192

Hé, wie komt daar uit die rode appel tevoorschijn? Het is de kleine rups Mina van Haba! Zij geeft kleine wereld ontdekkers verschillende stofjes, materialen en vormen om aan te voelen, mee te spelen - af en toe te kauwen ;-) - en te ontdekken.

Ideaal speelgoed dus voor jouw kleinste schattebout, ook perfect kraamcadeautje.

11,95 €

Zet op mijn verlanglijstje

product referentie : 303191

CollectieVoor baby's
TypeGrijpspeeltje
Leeftijdvanaf de geboorte

Dit kleurrijke Rups Mina speeltje van Haba heeft een geïntegreerde rups-vingerpop en is gemaakt van verschillende stoffen en elementen om aan te voelen en te ontdekken. Dankzij de zachte klittenbandsluiting kan je er ook het favoriete tutje van je kleintje aan bevestigen.

Afmetingen: 22 x 1 cm
Leeftijd: vanaf 0 maanden
Materiaal: polyester
Design: Jutta Neundorfer
 
Haba is afkomstig uit Duitsland. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.

 

 

Breedte verpakking (cm)Hoogte verpakking (cm)Diepte verpakking (cm)Gewicht verpakking (kg)
22.42.325.20.084
Haba - Uitvindingen voor kinderen. Deze populaire Duitse houtfabrikant is bekend voor de fabricatie van hoog kwalitatief baby- en kinderspeelgoed alsook van de productie van gezelschapspelletjes en meubels voor kinderen. Ze maken al bijna 80 jaar het mooiste speelgoed waarmee je schattebout op een speelse en veilige manier de wereld kan verkennen en ontdekken. Ze hebben een zeer uitgebreid assortiment aan baby- en peuterspeelgoed zoals houten knikkerbanen, lappenpoppen, poppenhuizen en inhoud van het welbekende My Little Friends, puzzels, spelletjes, maar ook kinderkamer accessoires waaronder prachtige nachtlampjes, speeltenten en meubeltjes.